Vi söker affärsutvecklare

Vill du jobba som affärsutvecklare inom kreativa näringar och spel?

Piteå Science Park är ett utvecklingsbolag för kulturella och kreativa näringar och cleantech. Vår ambition är att vara en respekterad och uppskattad partner som fungerar som en drivande motor för innovationer och företagande. Vårt uppdrag är att stötta entreprenörer, företag, studenter och forskare, för att skapa tillväxt i hela Norrbotten. Vi gör det genom att driva klusterinitiativ och utvecklingsprojekt, erbjuda stöd för affärsutveckling och nyföretagande, samt skapa attraktiva mötesplatser. Sedan maj 2016 ingår konserthuset Studio Acusticum i Piteå Science Park. Studio Acusticum är ett av Norra Europas modernaste konserthus.

Vi söker nu en affärsutvecklare inom kreativa näringar och spel. Som person är du driven, utåtriktad och nyfiken. Du har en akademisk examen och vi ser gärna att du har kompetens inom några av följande områden.

– projektledning
– affärsutveckling
– regional utveckling
– kommunikation

Språkkunskaper är meriterande, liksom internationella erfarenheter. Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper eftersom det är viktigt att du passar in i vår arbetsgrupp.

Varaktighet, arbetstid
Deltidsanställning: 50%
Anställningstid: 1 augusti – 31 december 2017, med god möjlighet till förlängning.

Ersättning
Månadslön – Fast lön

Låter det spännande? Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart du kan men senast den 1 maj.

Ansökan skickas till VD Helena Karlberg. helena.karlberg@piteasciencepark.se Mobil: 072-858 06 24