Lär dig innovera som hajar!

  • Plats: Digitalt via Zoom
  • Datum: 24 sep 2020
  • Tid: 14:00 - 16.30

Stefan Engeseth är en av Europas mest kreativa affärsutvecklare och mest spännande föreläsare, han föreläser över hela världen samt är gästprofessor. Han har också skrivit boken Sharkonomics.

Stefan kommer i sin föreläsning att lära oss att innovera som hajar. Hajar är inte bara naturens mest fruktade rovdjur, de är också strategiska och effektiva, egenskaper som också kan vara användbara i affärer, enligt Stefan Engeseth.

Föreläsningen arrangeras av Innovationsledarna, där Piteå Science Park agerar noden för norra Sverige.

 

Registrera dig nu och gärna bjuda in en gäst! Ett digitalt evenemang med interaktiva workshops

Registrera dig här: https://t.ly/LKuN

 


Om Stefan

Hela Stefan Engeseths liv har han sett mönster för framtidens trender och kallats ”Kreativ futurist.” Stefans idéer sträcker sig från innovativa och framtidsinriktade till långsökta och utmanande.

Efter att ha skrivit fyra böcker, inklusive ”One” och ”Sharkonomics”, som har översatts till flera språk, har han hållit över 1 500 föreläsningar och workshops internationellt vid företag och akademiska institutioner. Stefan har föreläst för bland andra: Ericsson, TEDx, TRE, Statoil, Oracle, Handelsbanken och Posten, samt hållit i kreativitets-, akademiska- och affärsseminarier.

Foto: Tomas Svensson