Meetup with Mattias Wiking

  • Plats: zoom
  • Datum: 14 apr 2021
  • Tid: 15:00

Varmt välkommen till Meetup med Mattias Wiking

Mattias är uppvuxen pitebo som efter att gjort ”stockholmssvängen” landat i Umeå. Han har jobbat med spel sedan slutet av 90-talet. Både i spelproduktion men också i ledande roller. Mattias är idag VD för spelbolaget Turborilla som gör Action Sport spel för mobil. Spelen har över 1,5 million spelare varje månad och över 70 miljoner nerladdningar totalt.

I övrigt säger han sig vara en riktig nörd. ”Går helst omkring i slitna jeans, t-shirt med något spelrelaterat motiv och en hoodie, jag har en hemlig passion för hoodies och samlar på dem”.

Dagens värd: More Digital Studios

***

Du anmäler dig nu och i bekräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Dagen innan kommer en mailpåminnelse om vår date med zoomlänk.

Anmälningssida

Den 14 april sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 15:00-15:30. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.

Är du sugen på att mingla och nätverka?
Efter inspirationskicken vid Kl. 15:30 fortsätter vi mötet i ett casual efter häng med den som vill prata mer. Alla har möjlighet att presentera sig oavsett om du kommer från ett klusterföretag, är student eller frilansare.

***

Klustret Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Klusterbolag: Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, ENA, Firstly, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Kontakt: Katarina Selin, katarina.selin@piteasciencepark.se, 070-560 92 50