2 Kök

2 Kök Acusticum är en restaurang där maten lagas från grunden. Vår filosofi är att så långt det är möjligt använda lokalproducerat livsmedel samt följa tillgången säsongens råvaror. Bakning sköter vi om själva vilket borgar för god kvalitet med hembakt känsla. Vi har därför god kännedom om innehållet i produkterna.

Luncherna består dagligen av två olika alternativ (kött, fisk, vegetariskt eller pasta) ,en trevlig salladsbuffé och nybakt bröd kompletterar lunchupplevelsen. Vårt mål är att fika, luncher och middagar hos oss är något man längtar efter. Detta tillsammans med personlig service skall göra att du som gäst trivs med oss.

Vår catering är uppskattad och festbokningar en annan specialitet. Hos oss kan du också hyra utrustning (glas, bestick, tallrikar m.m.), från leverans till hämtning och disk.

Variation och kapacitet
Vi gillar att variera oss, men tummar inte på passionen att ständigt få ännu fler nöjda gäster med minnesvärda upplevelser. 2KöK Acusticum erbjuder 630 kvm med plats för 300 middagsgäster, med ytterligare serveringsmöjligheter i intilliggande lokaler. Restaurangen har perfekta förutsättningar att hälsa såväl små som riktigt stora sällskap välkomna.