Peter Eliasson

Vi hjälper dig med design, produktion och projektledning av webbplatser, trycksaker, fotografering, internutbildning inom mediaprogramvaror i både pc- & macmiljö.

Webb

Vare sig du vill ha en enkel webbplats eller mer avancerad kopplad till databaser och liknande, så hjälper jag dig att få så mycket webb för pengarna. Ingen sida är för stor eller för liten! 
Jag hjälper dig även att registrera domännamn och upprätta webbhotell. Du behöver bara tänka på innehållet! Tillsammans kommer vi fram till rätt nivå för din verksamhet.

Grafisk form

Jag designar och producerar dina trycksaker, annonser, skyltoriginal & logotyper. Jag projektleder gärna dina idéer, stora som små, och sätter vid behov ihop rätt arbetsgrupp för uppdraget.

Utbildning

När ditt företag behöver ny kompetens inom mediaprogramvaror och tycker det blir för krångligt att hitta kurser som passar er i både tid och innehåll, då ska du kontakta petereliasson.se. 
Jag utbildar i de vanligaste programvarorna inom foto, layout, ljud och video i både mac och pc-miljö! Skräddarsy era utbildningar från de behov som finns och tjäna tid och pengar!