Processing Bath and Spa Solutions

Processing – Bath and Spa Solutions – Vi levererar all utrustning som krävs för den perfekta vattenupplevelsen.

Vi levererar all utrustning som krävs för den perfekta vattenupplevelsen. Vi tillhandahåller unik kompetens inom allt från spa, sauna, wellness och hydromassage till vattenrutschar, allt komplett med badvattenrening.

Processing är en nordisk aktör med mer än 40 år av erfarenhet och representeras idag av egna bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi innehar agenturen för en stor del av branschens världsledande leverantörer och är officiell partner till bland annat exklusiva varumärken som KLAFS Saunabau – bastu och Berndorf Bäderbau – stålbassänger.

Stabilitet och långsiktighet

Processing lever efter devisen att vara bäst på beprövad teknik och det vi kallar Processing Adaptable Systems, som är just vad det låter. Detta innebär att vi anpassar tekniklösningar och produkter efter kundens förutsättningar och framför allt, att vi undviker att låta våra kunder agera testplattformar för nya och obeprövade tekniklösningar. Genom vår långa branschnärvaro och samverkan med ledande agenturer kan våra kunder alltid vara säkra på att den mest optimala kombinationen mellan prestanda, driftskostnad, driftsäkerhet och användarvänlighet uppnås.

Hör gärna av er så bokar vi in ett möte där vi förutsättningslöst får berättar mer om vilka vi är och hur vi eventuellt skulle kunna bidra till att förbättra er vattenreningsprocess genom kostnadseffektivisering och ökad miljövänlighet!