Vi erbjuder

Oavsett om du är på idéstadiet, har ett nystartat företag eller varit igång ett tag kan vi vara en miljö för dig som strävar efter tillväxt i företaget.  Piteå Science Park erbjuder företag, projekt, avknoppningar och innovativa affärsidéer möjlighet att etablera sig, utvecklas och växa i en kreativ miljö.

Här finns  fysiska förutsättningar i form av lokaler och mötesplatser, ett öppet och innovativt klimat med engagerade människor som stimulerar till samarbete. Idén och traditionen bygger på att vi kan göra mer tillsammans än var och en för sig. Vi är övertygande om att det leder till tillväxt och framgång.

Genom inkubatorn Go Business stödjer vi aktivt unga företag och entreprenörer. Vi ger dem stöd och verktyg för att etablera sitt företag och växa.

Piteå Näringsfastigheter äger fastigheterna och hjälper dig hitta rätt kontor för just ditt företag. Det är lätt att flytta in och lika lätt att växa i flexibla lokaler.

Starta och driva företag

I vår inkubator Go Business får du som entreprenör och nystartade företag hjälp och stöd att gå från tanke till handling med hjälp av inspiration och värdefulla idégenereringsverktyg. Vi erbjuder affärsrådgivning, coachning och kontorsplats i en inspirerande miljö, tillsammans med andra människor med liknande utmaningar. Vi jobbar tillsammans för att du ska kunna fokusera på det som är väsentligt för att komma igång.

Go Business har fasta inkubatorer i Piteå, Luleå och Skellefteå.

Utveckla företaget och växa

Vi erbjuder stöd till nystartade och etablerade företag som vill växa och utvecklas, genom våra affärsutvecklare och tillsammans med partners. Det kan röra sig om rådgivning, innovationsdriven affärsutveckling, finansiering eller kompetensutveckling.

Innovation och utveckling genom projekt

Vi initierar och driver tvärvetenskapliga samverkansprojekt med aktörer från näringsliv, akademi och samhälle. Fokus är att ta idéer till proof of concept och leverera konkreta resultat. Projekten kan utgå från behov av nya produkter och tjänster för att utveckla företag, lösa ett problem eller få tillgång till ny kunskap. Projekten ska generera verklig nytta för deltagande aktörer.

Rätt kontakter och möjligheter

Vi erbjuder ett brett och etablerat nätverk inom våra branscher, inom näringslivet, akademin och offentlig sektor. Genom vårt nätverk kan intressenter hitta affärspartners, tillgång till forskningskompetens och nya samarbeten.

Mötesplats och lokaler att växa i

Piteå Science Park är en spännande utvecklingsmiljö och mötesplats för företagare, forskare, studenter och kreatörer inom våra profilområden. Vi finns på tre platser i Piteå, där universitet och forskningsinstituten finns etablerade. Vi erbjuder mötesplatser i form av nätverk, kluster, projekt, seminarier och workshops. Piteå Näringsfastigheter äger fastigheterna och hjälper dig hitta rätt kontor för just ditt företag. Det är lätt att flytta in och lika lätt att växa i flexibla lokaler. Dessutom får du tillgång till reception, service, möteslokaler och inte minst kontakter med andra växande företag.

För mer information kontakta Piteå Näringsfastigheter: Johannes Lidström, tel. 0911 – 933 91.