Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Acusticum växer vidare

Under de senaste åren har Acusticum stadigt växt. Byggnader har uppförts och nya företag samt verksamheter har sökt sig hit. Idag är alla kontor uthyrda och behovet av en förrådsbyggnad har länge stått högt upp på önskelistan. Nu blir det verklighet.

Knappt har bygget av de nya danssalarna kommit igång innan nästa tar vid. Totalt handlar det om en 400 kvadratmeter stor förrådsbyggnad som skall byggas. Framförallt är det Acusticumområdets ständigt växande och föränderliga verksamheter som gjort att PNF nu beslutat att sätta spaden i jorden. Behovet av att ha någonstans att förvara utrustning, rekvisita och liknande har blivit snudd på akut.

– Innan vi hunnit påbörja bygget har många hört av sig och merparten av förråden är redan nu uppbokade, säger Acusticums platschef Nina Sjömark.

Fakta om förrådsbyggnaden

Byggnaden kommer att indelas i åtta förråd på vardera 50 kvadratmeter. För att svara upp mot behoven kommer det bli varmförråd med garageportar. Själva byggnaden kommer att placeras inom det inhägnade området bakom Acusticumhus 3, i riktning mot Norra ringen. Byggstart är i juni och allt beräknas stå klart i slutet av september.

Vill du se en större bild/ritning, klicka här

För frågor och intresseanmälan kontaktar du Acusticums platschef Nina Sjömark på telefon 0911-930 02 eller E-post nina.sjomark@pnf.se