Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Piteå Science Park

Innovationsarenan, inkubatorn, konserthuset och Campus Piteå

I våra fyra verksamhetsområden – innovationsarenan, inkubatorn Go Business, konserthuset Studio Acusticum och Campus Piteå – möts olika kompetenser för att skapa framtidens hållbara lösningar.

Flygfoto över Piteå Science Parks område.
Innovationsarenan

Morgondagens näringslivsutveckling

En av Piteå Science Parks fyra delar är innovationsarenan. Här stöttar vi företag som vill förnya sig och växa, främst genom våra kluster och projekt. Vi skapar möten mellan företag, forskning, samhälle och innovation. Vi fungerar som en oberoende innovationspartner och möjliggörare för framtidens hållbara lösningar.

Kontakta oss
Innovationsledarna på Piteå Science Park.
Inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer

Boosta ditt företag med Go Business

Go Business är inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer. Här erbjuds två program – Hangout för dig med ett nystartat företag och Inkubatorn för dig som har kommit en bit på vägen. Båda programmen hålls digitalt och du kan delta oavsett var i norra Sverige du bor.

Besök Go Business webb (Öppnas i ett nytt fönster)
Inkubatorn för tech startups

Förverkliga din affärsidé

Arctic Business är Sveriges nordligaste och världens sjunde bästa universitetsnära inkubator. Till Arctic Business kan du vända dig om du har en affärsidé, som du vill förverkliga. Du kan vara student, forskare, eller innovatör. Kanske jobbar du i ett bolag, men vill göra en spinn-off på en av era idéer?

Mer om Arctic Business (Öppnas i ett nytt fönster)
Konserthuset

Akustik i världsklass med Studio Acusticum

Studio Acusticum räknas som ett av Europas mest multifunktionella konserthus med akustik, teknik och service i världsklass. Här erbjuds ett konsertutbud med bredd, höjd och djup, och här finns också möjlighet att hålla möten och andra event.

Besök Studio Acusticums webb (Öppnas i ett nytt fönster)
Roger Norén konserthuschef Studio Acusticum