Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Vi hjälper dig att möjliggör dina idéer!

Oavsett om du är i startgroparna med ditt företag eller om du har varit igång länge och behöver stöttning framåt finns det stöd att få. Hos oss hittar du Go Business, Arctic Business, LTU Business och Nyföretagarcentrum Nord. Vi är alltid redo att hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Boosta ditt företag med Go Business

Go Business är norra Sveriges digitala inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer. Här erbjuds två program – Hangout för dig med ett nystartat företag och Inkubatorn för dig som har kommit en bit på vägen. Båda programmen hålls digitalt och du kan delta oavsett var i norra Sverige du bor.

Läs mer om och ansök till Go Business (Öppnas i ett nytt fönster)

Förverkliga din affärsidé med Arctic Business

Arctic Business är Sveriges nordligaste och världens sjunde bästa universitetsnära techinkubator. Till Arctic Business kan du vända dig om du har en affärsidé, som du vill förverkliga. Du kan vara student, forskare, eller innovatör. Kanske jobbar du i ett bolag, men vill göra en spinn-off på en av era idéer?

Läs mer om och ansök till Arctic Business (Öppnas i ett nytt fönster)

Starta upp med Nyföretagarcentrum Nord

Nyföretagarcentrum Nord erbjuder individuell rådgivning, seminarium, affärsnätverk & mentorprogram för nya & blivande företagare. I Piteå är det Anna Åström som är affärsrådgivare och hon brinner för att motivera, lotsa och coacha individer mot nya mål.

Läs mer om Nyföretagarcentrum Nord (Öppnas i ett nytt fönster)

Öka tillväxten i ditt företag med LTU Business

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som verkar i skärningspunkten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor. Välj vår ledande expertis, våra beprövade metoder och vårt unika nätverk för en snabbare och säkrare väg till dina mål. LTU Business ger dig affärskritiska insikter, effektiva strategier och öppnar dörrar till nya spännande samarbeten.

Läs mer om LTU Business (Öppnas i ett nytt fönster)

Vad är en inkubator?

En inkubator erbjuder en dynamisk process för utveckling av människor, affärer och företag. Inkubatorn bistår entreprenörer med aktiv och anpassad managementsupport, finansiella, tekniska och kommersiella nätverk samt en kreativ tillväxtmiljö med tillhörande kontorsservice. Inkubatorn kan vara ett verktyg att skapa nya starka företag som utvecklar nya idéer och ny teknologi. Det medför att den kan bidra till att skapa nya jobb, verka som grund för företag som befinner sig i branscher med hög tillväxt vilket i framtiden genererar arbetstillfällen och näringslivsförnyelse.