Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Erbjudande

Vilken utmaning kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig som vill växa. Gärna tillsammans med andra. Hos oss möts olika perspektiv och kompetenser för att generera nya idéer, lösningar och upplevelser som ska göra Piteå och norra Sverige starkare och intressantare.

Person står bakom genomskinlig whiteboard och hänger upp post it-lappar.

Är du redo att göra något större av din affärsidé?

Våra kunniga och drivna affärsutvecklare stöttar företag och talangfulla människor som vill växa eller utveckla sina idéer. Vi är en neutral part utan vinstintresse som sätter dig och din affärsutveckling först.

Vi hjälper dig att se dina mål, din affär och din omvärld innan vi tillsammans kan ta fram en affärsplan med konkreta aktiviteter.

Läs mer om affärsutveckling
INNOVATIONSLEDNING

Möt morgondagens utmaningar tillsammans med oss

Driver du ett litet eller medelstort bolag och vill ha stöttning i att hantera framtida utmaningar, tänka nytt och se möjligheter? Vi hjälper till med affärsrådgivning och innovationsanalyser, vi leder och faciliteter workshops. Om behovet finns erbjuder vi också längre innovations- och affärsutvecklingsprogram och arbetar tillsammans med dig och ditt företag för att förstå dina utmaningar, generera idéer och hitta lösningar.

Läs mer om innovationsledning
NÄTVERK

Bli en del av vårt community

Vi bygger relationer mellan människor och företag genom projekt, seminarier, workshops, upplevelser och samarbeten. Där nätverk av människor, företag och forskningsaktörer utmanas med nya perspektiv och växer tillsammans.

Läs mer om nätverk
Greta Wimander, innovationsledare och Katarina Selin, koordinator på Piteå Science Park, samtalar i soffa.
Workshop med affärscoacherna på Go Business.
KLUSTER

Utveckla ditt företag tillsammans med andra

Delta i ett av våra kluster för att utveckla ditt bolag tillsammans med andra aktörer i branschen. Tillsammans möter vi framtidens utmaningar genom att samverka för att bygga bransch, utveckla gemensamma produkter, nå fler marknader och hitta nya affärsmodeller.

Läs mer kluster
PROJEKT

Gör norra Sverige och Piteå starkare

Vi driver projekt inom våra fokusområden kulturella och kreativa näringar, cleantech och högteknologiska material. Här möts företag, forskare och samhälle för att samverka och skapar innovationer tillsammans. Målet är att tillsammans utveckla idéer till tjänster och produkter som får både dig som företag, din bransch och konkurrenskraften i vår del av landet att växa.

Läs mer om projekt