Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Contest 05

Acusticum bjuder in Musikhögskolans studenter till reklamtävling. Acusticum i Piteå som av många beskrivs som en av landets mest spännande utvecklingsmiljöer breddar nu sin grund för marknadsföring genom att ta hjälp av Musikhögskolans studenter.

Detta sker genom en reklamtävling som pågår fram till och med november månads utgång. Tävlingen är uppdelad i fyra kategorier, Print, Radio, Film och Musik, och det är fritt att tävla i alla eller utvalda kategorier. Vinstsumman är 5000 kr per kategori och dessutom ytterligare 5000 kr till det totalt bästa bidraget. Alltså 10 000 kr till totalvinnaren. Inte illa för en stram studentbudget.

Johan Öhgren, från More Media AB, projektledare för Acusticum Contest 2005 kommenterar tävlingen: -Contest 2005 ger Acusticum ett bra tillskott i sin marknadsföringsgrund och samtidigt får Musikhögskolans studenter en bra utmaning där dom på hemmaplan och i skarpt läge kan utöva sina marknadsföringskunskaper. 10 000 spänn är inte heller så dumt att kamma hem avslutar Johan som tidigare varit student vid AMC/Musikhögskolan och nu jobbar hos More Media AB som har sitt kontor i Acusticum 4.