Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Day of ideas 2010

Varje vår händer det och onsdagen den 19:e maj är det återigen dags. Day of ideas, dagen då Acusticum, Instutitionen för musik och medier och Go Business entreprenörer visar upp och presenterar sina verksamheter. Som deltagare bjuds du i år på ett extra intressant program. Varmt välkommen till en annorlunda och givande dag med roliga aktiviteter.

Dagen har många syftet. Ett är att våga testa sina idéer, både själv och tillsammans med andra. Ett annat är att träffas samt inspireras tillsammans och av varandra. Men också att knyta nya kontakter och förhoppningsvis göra något konkret tillsammans. Vem vet vad öppna sinnen och lite nyfikenhet kan leda fram till?

Vad vi med säkerhet vet är att Studio Acusticums foajé kommer att vara fylld av entreprenörer från de kreativa näringarna. Som deltagare under Idédagen kommer du få ta del av ett kreativt smörgåsbord och samtidigt få en inblick i vad som händer på Acusticum samt Instutitionen för musik och medier. Vi kan också utlova att du inte kommer att vara en passiv deltagare, här blir det aktivitet – från lunch till sena kväll.

Program

13.00 Invigning med NoCry

14.00 Trender kring företagande. Hur tänker ditt företag om framtiden och inför kommande generationsväxling?

16.00 Inspiration – gör affärer med kreativ näring och teknik. ICT-Upplevelse och Interactive Institute i orkesterrummet.

18.00 After inspiration i foajén

18.20 Piteå kommuns kulturprisutdelning i Stora konsertsalen.

18.40 Middag i Restaurang Valdino Acusticum (kuvertavgift).

20.00 Konsert med Peter, Björn och John i Black Box (kuvertavgift).

Mer information

Day of ideas på Facebook

LTU Innovation

Har du frågor är du välkommen att kontakta Greta Wimander 070-398 36 48 alt. greta.wimander@ltu.se