Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Det interaktiva spelet om Piteå

I samband med den stora rekryteringsmässan Utbildning och Framtid på Nolia i Piteå 16-17 februari lanserar Tillväxtkontoret, Piteå kommun, ett nytt annorlunda webbaserat spel om och kring Piteå.

Marie Lindgren, Tillväxtkontoret vill inte avslöja för mycket innan releasen men berättar ändå om spelets fem stationer. -Här finns en hel del av Piteås profil. Som palt, skoter, Piteås stjärnor och sist men inte minst: en pite-parlör. Allt paketerat i Piteåmiljö. Det avslöjar hon om spelet som skapats av Acusticumföretaget Säljbolaget i syfte att marknadsföra Piteå.

– Vi vill profilera Piteå med ett nytt, spännande och interaktivt verktyg som i första hand riktar sig till en något yngre publik, pitebor eller mentala pitebor.Det här spelet går dessutom att utveckla med nya stationer och ingredienser vilket gör det möjligt att använda länge och i många sammanhang, menar Marie Lindgren. Inom kort får du möjlighet att testa spelet här på acusticum.com. Missa inte chansen att testa dina kunskaper om en ”eljest” plats i ett ”eljest” spel!