Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Digital klättervägg, memory eller vad?

Svaren kommer kanske när DigiWall uppträder på Future Design Days.  DigiWall, den digitala klätterväggen, kommer att visas på Future Design Days på Stockholmsmässan nu i höst, närmare bestämt den 14-15 november.

DigiWall som till utseendet liknar en vanlig klättervägg men i själva verket är ett dataspel eller ett klätter memory är framtagen och utvecklad vid Interactive Institute, Studio Sonic, vid Acusticum i Piteå. Den digitala klätterväggen har redan i våras blivit prisbelönad vid IT-forskningsinstitutens konferens i Stockholm där man fick ta emot första priset för mest intressanta prototyp. Utöver forskningen kring DigiWall som finns kvar hos Interactive Institute så har även ett företag knoppats av. Företaget ägs och drivs av de forskare som varit med och tagit fram klätterväggen.

Efter Stockholmsvisningen kommer DigiWall att fortsätta direkt till Köpenhamn för att vara med på Next 2005 där de mest spännande innovationerna från de mest spännande människorna i branchen att finnas.  Vi återkommer med mer information om Future Design Days och naturligtvis från NEXT 2005 i Köpenhamn.

Vill ni redan idag få mer information så kan ni klicka in på:  www.futuredesigndays.com www.tii.se/sonicwww.next2005.dk  eller  ta kontakt med Studio Sonic, Katarina Delsing tel 0911-930 11, katarina.delsing@tii.se