Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

30 augusti 2019, Nyheter

Ett mischmasch av innovation och inspiration

Bild på entreprenörerna Susanne Najafi och Sara Wimmercranz.

Den 15–16 oktober händer det. Då slår portarna upp till den första upplagan av innovationskonferensen MishMash på Piteå Science Park. Det blir två inspirerande dagar med högintressanta talare som kommer att ge dig och ditt företag nya perspektiv och nya insikter.

Nästa månad har den första upplagan av innovationskonferensen MishMash premiär i Piteå. Talaruppställningen lägger ribban på en helt ny nivå i norr.

– För att utvecklas är inspiration viktigt. MishMash blir just det – en inspirerande mötesplats för drivna och innovativa människor. Och det är något vi känt har saknats i norra Sverige, säger Anna Marklund, innovationsledare på Piteå Science Park som arrangerar konferensen.

MishMash bjuder på idel spännande namn, bland andra Minecraftdesignern Tobias Ahlin, serieentreprenören och professorn i nanoteknologi Maria Strømme och Per Naroskin, känd från Spanarna i P1.

–Det är otroligt häftigt att vi kan erbjuda våra gäster allt detta. Om framtid och utveckling är något som kittlar dig är MishMash något du inte bör missa, säger Anna Marklund.

Vad ser du själv mest fram emot under MishMash?

– Allt. Jag känner mig otroligt stolt över innehållet. Maria Strømme, som forskar om hur cancer kan botas med nanoteknologi är otroligt cool! Susanne Najafi och Sara Wimmercranz från BackingMinds, framgångsrika serieentreprenörer som investerar i bolag som branschen missar, känns verkligen spännande och Shahrzad Kiavash är enligt mig en av Sveriges bästa talare. Hon har genomgått en oerhört gripande personlig resa som får vem som helst att tappa andan.

MishMash arrangeras av projektet Intersective Innovation och pågår tisdag den 15 oktober och onsdag den 16 oktober på Piteå Science Park.

Biljetter och mer information om konferensen och deltagarna hittar du på Mish.nu


MishMash 2019

Moderator: Anna Frankzen Starrin, trendanalytiker och innovationskonsult

Föreläsare:     

  • Maria Strømme, professor i nanoteknologi vid Uppsala universitet
  • Tobias Ahlin, tidigare chefsdesigner på Mojang
  • David Ståhlberg, har tidigare jobbat på Google och Procter & Gamble
  • Shahrzad Kiavash, föreläser om sin resa när hon överlevde mot alla odds
  • Per Naroskin, psykolog, författare, radiopratare och föreläsare
  • Fredrik Heghammar, specialist inom innovation som har jobbat på Google Creative Lab
  • Susanne Najafi och Sara Wimmercranz, grundare av BackingMinds

Kontakt för frågor om MishMash:

Anna Marklund
Telefon: 070-660 78 07