Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

01 februari 2016, Nyheter

FÖRELÄSNING MED YOUTUBERS: ELLA GRUNDEL OCH LUDWIG ”UDDEVALLAROBERT” KÄLLÉN

Bild på Ella Grundel och Ludwig Källén.

Som en uppföljning på förra årets succéföredrag med Clara Henry och Sp4zie kommer här en ny chans att träffa två andra internetprofiler.

Ella Grundel är en vloggare som pratar mycket om ungdomar på sin Youtube-kanal. I skrivande stund har kanalen över 2 miljoner totala visningar och 25 000 prenumeranter. Ella har tidigare jobbat för Splay, men jobbar idag som Talent Manager på ENT som är TV4-Gruppens kreativa nätverk för talanger på digitala plattformar. Ella kommer att prata om hur det är att jobba med andra personers Youtube-kanaler samtidigt som hon driver sin egen, hur hon själv kom fram till att hon skulle starta en kanal.

Ludwig Källén är den ena halvan av humor-kanalen Uddevallarobert. Varje torsdag lägger de upp klipp där de på ett eller annat sätt umgås med varandra. I skrivande stund har kanalen över 10 miljoner totala visningar och närmar sig 60 000 prenumeranter. Ludwig kommer att prata om hur man startar en kanal och övrig tips och tricks på hur man ska klara sig ute i Youtube-världen.”

Föreläsningen är gratis men antal platser är begränsat så först på plats gäller.

ung-pt-logo-liggande-300x78