Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

22 november 2012, Nyheter

Föreläsning om digitalt entreprenörskap – Underbara Clara och Internetforskaren AnnaKarin Nyberg

Bild på bloggaren Underbara Clara och Internetforskaren AnnaKarin Nyberg.

Tisdag 27 november kl 12 kommer bloggaren Underbara Clara och Internetforskaren AnnaKarin Nyberg till Acusticum för att föreläsa om Digitalt Entreprenörskap.

Kul, välkommen hit! säger vi till Clara, AnnaKarin och till Dig som vill ta chansen att komma och lyssna!

Läs mer om eventet och anmäl Dig via simplesignup

  • Arrangör: LTU Karriär
  • Lokal: Acsuticum, Go Business plan 1

Hur går det till när man driver ett företag på nätet och hur är det att jobba som professionell bloggare?
En av våra mest lästa svenska bloggare Underbara Clara driver idag sitt företag från en liten by i Västerbottens inland. Bloggen är motorn i det företag som växer sig allt starkare och som inte bara möjliggör försörjning av hela familjen genom annonsintäkter, utan även en karriär som skribent, författare och fotograf. Clara är också en av de entreprenörer som internetforskaren Annakarin Nyberg granskar i den aktuella boken digitalt entreprenörskap. Tillsammans visar de hur sociala medier kan användas för att bygga starka varumärken, etablera kundrelationer och marknadsföra sig med sin egen tid som insats. Oavsett om man bor i Stockholms innerstad eller på landsbygden!
Annakarin Nybergär disputerad internetforskare och författare till den aktuella boken Digitalt entreprenörskap (Studentlitteratur 2012). I boken granskas bloggande kvinnors väg från hobby till jobb, det vill säga hur de har gått tillväga för att professionalisera en fördomsfylld fritidssyssla och forma den till en motor i växande företag.