Go Business

Vi vill att fler människor ska få verka i norr, leva på sina idéer och passion med hela världen som marknad.

Till oss kan du som entreprenör inom tjänstesektorn vända dig för att få stöd och hjälp att driva upp dina idéer, från ditt första steg som företagare till att nå dina mål och visioner. På Go Business får du inspiration och idégenereringsverktyg som du kan använda dig av i ditt arbete och tillgång till allt som du behöver när du precis startat. Vi erbjuder affärsrådgivning och coachning, kontorsplats och vänner med samma utmaningar som du har. Här finns även en av de mest väsentliga delar i alla entreprenörers vardag, kaffebryggaren, allt för att du ska kunna fokusera på de viktiga bitarna.

Go Business finns i Piteå och Luleå. Vi har även en mobil mötesplats som heter FLEX. Den mobila mötesplatsen används för att engagera och inspirera entreprenörer på övriga orter i regionen.

I Piteå hittar ni oss i hjärtat av Piteå Science Park, på området finns delar av Luleå Tekniska Universitets kulturella och kreativa utbildningar, konserthuset Studio Acusticum samt en företagsby.

I Luleå finns på Luleå Science Park där några av våra grannar är ABI, Luleå tekniska universitet och LTU Business. Vi samarbetar nära och tryggt med alla aktörer, allt för att idéerna och affärerna ska blomstra.