Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Generator Piteå´10 på Acusticum

Mellan 23 och 24 november arrangeras Generator Piteå´10. En konferens där aktörer inom de kreativa näringarna träffas för att höja sin egen kompetens, utbyta erfarenheter och skapa kontakter för framtiden. Välkommen att anmäla dig.

Det har varit många spännande konferenser och event på Acusticum under våren. Näst på tur är Generatorkonferensen, ett årligt återkommande arrangemang för att sprida kunskap om de kreativa näringarna. Men också höja kompetensen kring hur man kan utveckla de kreativa näringarna och skapa kontakt mellan aktörer och individer inom branschen.

Är du verksam inom kultur-, näringslivs- eller affärsutveckling inom den privata eller offentliga sektorn? Då är Generator Piteå´10 en konferens och mötesplats för dig. Nytt för i år är att man i än större utsträckning satsar på att göra Generator till deltagarnas konferens.

– Generatorkonferensen är inte enbart en konferens. Inte enbart en mötesplats. Den är någonting nytt och eget. Vill man vara med och påverka de kreativa och kulturella branscherna är det här ett perfekt tillfälle. Du som besökare är Generator, säger Greta Wimander, affärscoach vid Go Business och en av medarrangörerna.

Talare

Scott Cohen, The Orchard

Scott Cohen är en av grundarna till världens största digitala distributör av musik, The Orchard. På Generator Piteå’10 kommer Scott Cohen att hålla ett inspirationsföredrag på temat: Affärsmodeller, entreprenörskap och finansiering: hur bygger vi en hållbar kreativ näring?

23 november: HÖRSALEN 13.00-14.00

Pär Lager, VD Berghs School of Communication

Berghs har blivit utnämnd till bästa reklamskolan i världen på Reklam-VM i Cannes. På Generator Piteå’10 kommer Pär Lager att hålla ett inspirationsföredrag på temat: vad händer egentligen i vår omvärld inom de kreativa näringarna?

24 november: HÖRSAL 14.10-14.45

Mer information och anmälan

Hemsida för Generator Piteå’10

Anmälningsformulär och förteckning över deltagare

OBS. Sista anmälningsdag är 2 november.