Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Höstens IT-event i Norrbotten

En dag fylld med seminarier, nya produkter, spännande gästföreläsare och erfarenhetsutbyte. Vi avslutar med mingel, mat och dryck i IT-baren. Boka den 3 november!

Är du involverad och arbetar med IT på tekniskt, ekonomiskt eller strategiskt plan? Då är Atea dagen något för dig. Ateadagen är en dag fylld med inspiration och kunskap om morgondagens IT. Vi bjuder på intressanta seminariepass och du väljer själv vilka som passar dig och ditt intresseområde. Du är även välkommen att besöka vår utställning där våra främsta samarbetspartners finns representerade med nya produkter och tjänster. Dagen avrundas med IT-baren. Varmt välkommen till en givande dag! 

Hans Chrunack kommer! Kommer du? 

Luleå Hockey har ett av elitseriesäsongens mest spännande förvärv. Klubben har anställt den tidigare sportchefen och förbundskaptenen i simning, Hans Chrunack som klubbdirektör. Han deltar på Ateadagen som gästföreläsare. Vi får lyssna till hans tankar om motivation och hur man når uppsatta mål. 

Datum: Torsdag den 3 november

Tid: Från klockan 08:00

Plats: Stadshotellet Luleå 

OBS! Vi ordnar transport mellan Piteå och Luleå.Bussen avgår från Piteå 07:15 från Piteå Busstation. Mot Piteå igen 17:45, 20:00, 22:00 och 24:00. Vi räknar med fullt hus, så anmäl dig nu direkt på www.atea.se/seminarier. Deltagandet är kostnadsfritt, först till kvarn gäller! 

För frågor kontakta Per Hammarsten, 0920-23 81 13 alt per.hammarsten@atea.com