Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Information till våra hyresgäster

Vi har under en tid arbetat med att hitta en flexibel såväl som kostnadseffektiv och driftssäker kommunikationslösning som möjligt för våra hyresgäster med kommunikations (bredbands) avtal. Vi har därför inlett ett samarbete med Pite Energi som tagit över felanmälan och driften av vårt nät och utrustning. Initialt kommer ni inte att märka detta utan er kommunikation kommer att fungera som den gjort tidigare.

Nästa steg är att våra hyresgäster under hösten kommer att bli kontaktade och erbjudna att teckna kommunikationsavtal med Pite Energi Bredband och deras tjänsteleverantörer. Därmed upphör med detta meddelande (och brev som skickas ut till samtliga kunder) ert nuvarande bredbandskontrakt med oss att gälla from 2011-12-31.

Välkommen till pitenätet.com!

Samtliga våra fastigheter är nu anslutna till stadsnätet Pitenätet pite.com. Detta innebär att Ni som hyresgäst framöver får ett större urval av tjänster att välja mellan när det gäller er kommunikation. Det som har förändrats är att ni numera skall kontakta PiteEnergi när ni skall felanmäla er tjänst. Detta gör ni enklast dygnet runt via mail eller telefon.

Felanmälan för dig som hyresgäst: drift@piteenergi.se eller telefon 0911-64800.

Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor om detta ring Piteenergi Bredband 0911-64800.

Med vänliga hälsningar

Piteå Näringsfastigheter AB, Jan Jonsson, VD