Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Lediga lokaler på Acusticum

Just nu renoveras och byggs det för fullt i Acusticum 1. I början av december ska sju nya kontor och sex platser i ett kontorslandskap stå klart för inflyttning. Samtidigt passar PNF på att utlysa en namntävling med ett riktigt fint pris till vinnaren.

Totalt handlar det om 350 kvadratmeter som renoveras och anpassas för de kreativa näringarna.

– Lokalerna erbjuder stora möjligheter. Förutom kontor och kontorslandskap har företagen tillgång till stora gemensamma sociala ytor som kök, fikarum, samtalsrum och en studio, säger Acusticums platschef Nina Sjömark.

Fakta om lokalerna
PNF har lagt stor energi på att göra lokalerna inbjudande och trevliga. Glada färger och ett kreativt inredningstänk genomsyrar hela renoveringen. Även miljön är i fokus. De gemensamma sociala ytorna har delvis möblerats med återvunna möbler. Snålt tänker kanske någon tänker men så är inte alls fallet. Istället handlar det om en tydligt markerad miljösatsning från PNF:s sida.

– Vi ville göra lokalerna lite roligare och mindre själlösa. Därför har vi satsat på färger och ett annorlunda möbelval i kombination med ett miljötänk, säger Nina.

För de som vill kunna stänga om sig finns det totalt sju kontor av varierande storlek (10-20 kvadratmeter). På övervåningen hittar man ett kontorslandskap med sex platser. Där finns även den gemensamma studio som är tänkt att nyttjas för teater, filmvisning, ljudinspelning och liknande verksamheter. På markplan ligger kontor samt fika- och samtalsrum.

Vad kostar det?
Priserna är klart konkurrenskraftiga. För kontoren är månadskostnaden 1500 kronor och uppåt. En plats i kontorslandskapet går loss på 1200 kronor. I priset ingår fri uppkoppling mot Internet samt parkeringsplats för bil.

Namntävling med fint pris
Nya kreativa lokaler kräver ett nytt namn. Efter att länge ha brottats med namnfrågan har PNF beslutat sig för att utlysa en namntävling. Vinnaren kommer att belönas med tio gratisluncher på Restaurang Valdino Acusticum.

Vill du delta i namntävlingen och därigenom vinna tio gratisluncher, värde 790 kronor, skickar du ett mejl till nina.sjomark@pnf.se. Ditt tävlingsbidrag måste vara inlämnat senast den 15 december.

Intresserad av att flytta in?
Kontakta Nina Sjömark via E-post eller på 070 – 669 10 10