Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Maia Hirasawa på besök i vår!

Fjolårets riktiga genombrott i den svenska Melodifestivalen stod inte någon av de tävlande för. Istället var det Sollentunadottern Maia Hirasawa som tog Globen med storm när hon under finalomröstningarna tolkade The Worrying Kind. Gissa om telefonväxeln ringdes ner av svenskar som undrade om Maia tillhörde artisterna man fick rösta på.

I vår ger sig Maia ut på en turné runt om i landet med början i Växjö den 2 april och den 9 maj kommer hon till oss på Acusticum. Mer om turnén skriver DN om den 13/3 2009, läs mer där!

Hennes debutalbum ”Though, I’m Just Me” sålde genast guld, inte minst tack vare självklara spår som ”And I Found This Boy”, ”Gothenburg” och ”Mattis & Maia”.

Maia fick 2008 pris som ”Årets nykomling” på P3 Guldgalan, hennes turnéer var slutsålda, hon uppträdde på Allsång på Skansen, låg etta på Tracks och på den vägen är det nu som hon återupptar sin resa. Om några veckor, i början av februari, släpps singeln ”South again” och i mars kommer den efterlängtade uppföljaren till succédebuten.

Välkommen till vårens bästa konsert!