Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 oktober 2013, Nyheter

Massa Media bubblar inför säsongspremiären av "Två på resa" (SVT)

Bild på Mark Levengood och William Spetz.


Vem kan guida bättre i Helsingfors än självaste Mark Levengood? Och vem kan vara roligare ressällskap än ”Internetstjärnan” William Spetz? Under deras vandring i den finska huvudstaden visar Mark bl a sina barndomskvarter. Det blir också storslaget musikalbesök och en lektion i finska språket som tar en oväntad vändning.

Piteåproducerade TV-programmet Två på resa, SVT2, har i veckan säsongspremiär. Först ut i serien är Mark Levengood som tar med sig youtubestjärnan William Spetz till sin hemstad Helsingfors.

– Jättekul att programmet nu börjar rulla igen, vi har jobbat med det så länge och intensivt, så det är skönt att det äntligen ska få nå ut till TV-publiken, säger Li Skarin, VD på Massa Media, men också inslagsproducent för just Helsingforsprogrammet.

– Det var underbart att resa med Mark och William, en helt galen kombination av humor, vishet och klokskap. Man lär verkligen känna Helsingfors på ett nytt sätt om man är turist, och man lär också känna resenärerna på ett djupare vis, förklarar Li. Det är liksom tanken med Två på resa som program, att både lära känna resmålet och resenärerna.

Massa Media är Sveriges enda produktionsbolag norr om Stockholm, med huvudkontor i Piteå och filial i Stockholm.

Vi på Acusticum gläds med Massa Media och ser fram emot många fina reseupplevelser och samarbeten framöver! -Ring i klockan, för nu åker vi!!