Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Massa Media för Sveriges Radio

Li Skarin flyttade i höstas in i Acusticum 4. Li känner ni igen från radio och tv. Hon har varit anställd som producent för Transit för Sveriges Radio och Packat och Klart för SVT. Nu tar Li ett nytt steg där hon genom sitt bolag börjar producera för Sveriges Radio och då bland annat radioprogrammet Transit. Tre nyanställda kommer att jobba i Li´s företag och målet är att växa vidare och ta på sig mer uppdrag.

– Jag är uppväxt i public service miljön och för mig känns den på nåt sätt helig och naturlig. Det känns perfekt att vi fått uppdraget att producera Transit under ett helt år. Det ger oss bra möjligheter att utvecklas och att fortsätta den utveckling vi redan inlett med programmet säger Li.

Lisen Ellard och Erika Johansson heter två av de nyanställda. Lisen och Erika kommer att jobba med Transit och därutöver kommer Erika att göra programmet Front. Sveriges Radio tittar idag på vilka produktionsbolag som får vara med som leverantörer och vilka regioner som kommer i fråga.
-Vårt bolag är först ut som skrivit kontrakt och Norrbotten är den region som är med från början vilket naturligtvis känns alldeles perfekt konstaterar Li Skarin och fortsätter att berätta att Transit i framtiden kommer att bli mer inriktat mot resor och resmål.

Massa Media fortsätter att expandera på Acusticum som man själv beskriver som en spännande och givande mediamiljö. Utöver Lisen och Erika kommer också Tobbe Lindberg att jobba inom Massa Media. Tobbe kommer att sköta bolagets ekonomi och administration.