Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

25 maj 2023, Nyheter

Nio skarpa företagsprofiler inspirerar entreprenörer

Level Up är Go Business evenemang där företagen som deltar i inkubatorn får pitcha sina affärsidéer för en extern expertpanel. Nu är det klart vilka som kommer att ingå i årets första Level Up-panel. –Vi kan stolt presentera nio skarpa inspiratörer! Det är en väldigt kunnig panel med stor bredd inom olika expertisområden som vill vara med och dela med sig av sin kunskap och goda råd. Väldigt användbar och konkret feedback som brukar vara väldigt värdefullt, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Nio skarpa företagsprofiler inspirerar entreprenörer

Level Up är Go Business evenemang där företagen som deltar i inkubatorn får pitcha sina affärsidéer för en extern expertpanel. Nu är det klart vilka som kommer att ingå i årets första Level Up-panel. –Vi kan stolta presentera nio skarpa inspiratörer! Det är en väldigt kunnig panel med stor bredd inom olika expertisområden som vill vara med och dela med sig av sin kunskap och goda råd. Väldigt användbar och konkret feedback som brukar vara väldigt värdefullt, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Under en dag får företagen som deltar i Go Business inkubatorprogram pitcha sina affärsidéer och utmaningar för expertpanelen som kommer med feedback och råd, samt delar med sig av sina egna erfarenheter. –  Jag ser fram emot att bli inspirerad av entreprenörerna i Level Up, det ska bli spännande att höra om deras framtidsplaner och utmaningar, säger Karin Bodin, koncern-vd Polarbrödsgruppen.

Level Up är ett återkommande inslag i Go Business inkubatorprogram och har genom åren genererat många goda samarbeten och skapat kunskap och insikter som lett till affärer. – Level Up brukar vara en uppskattad och givande dag för både inkubatorentreprenörerna och paneldeltagarna. Våra deltagare kommer att få en fantastisk dag tillsammans med riktigt skarpa affärsprofiler i panelen. Vi ser fram emot många givande dialoger och kunskapsbyten, berättar Andreas Eklund.

 

Lista över årets Level Up-panel:

Fr vä övre raden:

Alfred Ruth, författare, entreprenör och affärsängel

Karin Bodin, koncern-vd Polarbrödsgruppen

Kristoffer Ejebro, Go Business-alumn, Livsstilscoach och kostrådgivare

Cecilia Morales Nilsson, affärsrådgivare ALMI

Amanda Mattsby, coach och utbildare Explore a Little More

 

Fr vä nedre raden:

Matilda Öhman, Go Business-alumn, VD och grundare Parking Time Sweden

Mats Långström, varumärkesstrateg Oh My

Linda Rönnlund, Go Business-alumn, inredningsarkitekt NYANS Design

Tomadj Karimi, egen företagare/projektledare

 

 

För mer information:

Andreas Eklund

Verksamhetschef Go Business

070- 521 51 31

Andreas.eklund@piteasciencepark.se