Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

07 februari 2019, Nyheter

Nu drar NMW igång

NMW är eventet för dig som är intresserad av kommunikation, kultur, kreativitet och allt spännande som händer inom dessa branscher. På NMW har du möjlighet att utbyta kunskaper och idéer med människor verksamma inom media, musik, film, upplevelseindustri, gastronomi och mycket mera. Med ett stort utbud av talare från Norrbotten, Sverige och internationellt och mer än hundra programpunkter är NMW ett evenemang du kommer vara glad att du deltog på.

Piteå Science Park är engagerad i NMW på flera sätt, som medlem och styrelseledamot, som arrangör, medarrangör och besökare. I år presenterar vi en föreläsning med Sofie Lindblom genom projektet Intersective Innovation, en workshop om hållbarhet och design i samarbete med SVID – Svensk industridesign, tävlingen Young Creative Challange, Konserter för minne och sinne på Studio Acustiucm och vi inviger vår nya ljudinstallation framtagen av RISE Interactive i Piteå. På fredagen flyttar Frukost med näringslivet i Piteå upp till Piteå Science Park för att stanna.

Det blir en inspirerande och givande vecka, skaffa ett NMW-pass så du inte missar något här!

NMW-bilagan med information om program och talare finns 08_NMW_2019_Tabloid.

Vi ses!

 


Fakta om NMW

NMW vill lyfta fram den norrbottniska kreativiteten och inspirera till nya idéer och projekt. Under veckan arrangeras filmvisningar, konserter, evenemang och föreläsningar på kulturscener och mötesplatser. Initiativet kommer från de kulturella och kreativa näringarna i Luleå, Boden och Piteå.

NMW är ett årligt arrangemang som drar besökare från hela Sverige genom att presentera intressanta föreläsare, seminarier och event.

NMW arrangeras av NMW Sweden Ekonomisk Förening.