Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Ny reklambyrå på plats

I dagarna har en helt ny reklambyrå slagit upp portarna på Acusticum. Det är Fredrik Nordlund utbildad inom mediakommunikation vid universitetet i Umeå och Johan Öhgren, student vid mediadesignutbildningen Musikhögskolan i Piteå, som nu startat företaget Highway Reklambyrå.

– Egentligen har vi haft verksamheten igång i ett och ett halvt år men haft kontoret och allt annat på fickan, säger de och kan redan i startgroparna räkna upp etablerade kundkontakter och nätverk.

– Vi riktar oss mycket mot företag och kan erbjuda det mesta inom medieproduktion. Allt från strategier runt varumärken och kommunikation till renodlad produktion inom tryck, film och webb. Båda de nyblivna företagarna har rötterna i Piteå och tycker sig genom företagsstarten också få en möjlighet att bo och verka i hemstaden.
– Det är spännande också att vara kvar i den dynamiska studentmiljön kring Musikhögskolan, säger de och menar att företagets inriktning är helt klar:
– Vi vill etablera oss som det lilla företaget med låga kostnader, flexibilitet och kvalitet, deklarerar Fredrik och Johan gemensamt.