Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Nya utmaningar på Acusticum

Acusticums klättervägg har nu uppdaterats. En klättervägg som inte bara var den första i världen att installeras, den är dessutom först med de senaste spelen från Digiwall. Näst i tur är Las Vegas.

 

Acusticum var först i världen att äga en interaktiv klättervägg från Digiwall. Under tre och ett halvt år har väggen bara tickat och gått, utan problem. Och nu har den uppdaterats.

– Den stora nyheten är att två lag nu kan tävla mot varandra. Det är ett önskemål som marknaden framfört och vi har lyssnat, säger Digiwalls VD Katarina Delsing.

Två nya spel har tillkommit, Fånga ballonger och Släck rubbet. Kvar är givetvis de klassiska spelen Samla grepp, Följa John, Äggröra och Ljudmemory.

– Samla ballong handlar om att hinna fånga alla ballonger innan de stiger för högt och smäller. I Släck alla tävlar man om att släcka alla lampor på kortast möjliga tid.

Nyheter är alltid intressanta. Nu är det bara att samla ihop två lag och bege er till Acusticum för nya utmaningar på vår interaktiva klättervägg.

Nu är det Las Vegas tur

Efter uppdateringen på Acusticum åker Digiwall till Las Vegas och IAAPA Attractions Expo, världens största mässa för upplevelser.

– Tillsammans med vår amerikanska återförsäljare kommer vi att presenterar våra nya modell som bland annat har ett helt nytt ytmaterial och en enklare installation, avslutar Delsing.