Service

I Hus 4, Spiranhuset, finns hjärtat på Piteå Science Park, receptionen. Den är till för alla verksamheter på området och här får du all information och hjälp du behöver i din vardag. Har du inte möjlighet att besöka dem så kan du ringa 0911-930 06 eller maila på receptionen@piteasciencepark.se

Öppettider:
Vardagar 07.30-16.30

Med anledning av Covid-19 råder följande öppettider:
Tisdag-Torsdag 07.30-11.30
Fredag 09.00-13.00

Vid frågor då receptionen är stängd kontakta PNFs drifttelefon på tel 0911-933 66.

Hit vänder du dig för att kvittera ut nycklar och kodkort, boka konferensrum och mycket annat som du kan läsa mer om längre ner. Här kan du också köpa biljetter till konserter och arrangemang som sker i huset och runt om i landet, då Studio Acusticum/receptionen även fungerar som Ticketmaster-ombud.

Personalen i receptionen ser till att du känner dig välkommen och att du varje dag möts av en representativ miljö och aktuell information. Du ska känna dig trygg i att du, dina kunder, leverantörer, medarbetare och besökare får ett bra intryck när de passerar huvudentrén.

Parkering

På den stora besöksparkeringen efter infarten från Industrigatan kan du stå gratis på alla platser.

Vill du använda motorvärmare kan du som besökare stå på någon av de 12 utmärkta platserna direkt till vänster på parkeringen, sett från infarten från Industrigatan. Är du hyresgäst hos PNF och jobbar på området kan du betala en fast avgift per år för att använda valfri ledig motorvärmarplats. Kontakta PNF för mer information.

Kommer du hit för att äta en god lunch eller ta ett kortare möte, finns även en korttidsparkering för 1 timmer på innergården närmast restaurangen 2 kök.

Elbilsladdning finns vid Coop Norra ringen.

Livsmedelsbutik

På området finns en livsmedelsbutik vid infarten från Norra ringen. Coop har öppet alla dagar 7-22.

Motionsspår

Det finns fina träningsanläggningar i direkt anslutning till området. Grisberget, på andra sidan Norra ringen,  har motionsspår med slingor på 2, 3 och 5 km och ett utegym. På LF Arena finns friidrottsanläggning, ishall och fotbollsplan bara 500 meter bort.