Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

19 mars 2018, Nyheter

Parkerna samarbetar om flexibla arbetsplatser

Boden Business Park, Piteå Science Park och Skellefteå Science City inleder nytt samarbete om flexibla arbetsplatser. Hyr man en plats på ett ställe får man också tillgång till platser på de andra orterna.

Sedan årsskiftet erbjuder Piteå Science Park och Boden Business Park flexibla arbetsplatser där man kan hyra in sig några timmar i veckan för längre eller kortare tid.

Redan innan flexibla arbetsplatser har marknadsförs märks ett intresse för möjligheten.

– Det finns ett intresse både hos mindre företag och organisationer. En del av företagen vi arbetar mot finns inte här i Piteå, men de behöver en arbetsplats en kortare tid, säger Anna Mård, Piteå Science Park.

Tillgång till tre flexibla arbetsplatser

Från och med nu kan man spetsa erbjudandet med möjligheten att få tillgång till tre kontor i regionen.

– En flexibel arbetsplats är ett bra sätt att skaffa sig ett nätverk, en möjlighet att träffa folk och samarbetspartners, och nu kan man göra det på tre orter. Det är den stora grejen, säger Malin Winsa, Boden Business Park.

I Boden Business Park och Piteå Science Park finns cirka 7 flexibla platser på varje ort, vilket ger möjlighet till cirka 20 personer att hyra in sig ett visst antal timmar per vecka. Dessutom finns fasta platser som man kan hyra med ensamrätt.

Google intresserade

I Skellefteå har man erbjudit fasta och flexibla arbetsplatser i drygt ett år och intresset har varit stort. Man har 25 fasta arbetsplatser och 20 flexplatser.

– Huset är fullt, säger Phil Hopkin, Skellefteå Science City. Han ser skalbarheten som det riktigt intressanta i det nya samarbetet:

– Om vi samarbetar på det här sättet i regionen så får det effekter även nationellt, och sedan också internationellt. Jag träffade nyligen representanter för utbildningen Google For Entrepreneurs i London och de är mycket intresserade av det vi gör i norra Sverige.

Är du intresserad?

Piteå Science Park erbjuder flexibla och färdiga arbetsplatser att hyra i en öppen och kreativ miljö. Här får du sitta tillsammans med andra företag, både etablerade och nystartade, vilket ger dig möjligheter till samarbeten och ett ständigt flöde av människor, kunskap och idéer. Hyr du en plats hos oss får du även tillgång till en motsvarande plats på Boden Business Park och the Great Northen i Skellefteå, du får alltså tre platser till priset av en.

Flexarbetsplatser på Piteå Science Park, Foto: Anna Marklund

Är du intresserad av att hyra en flexplats hos oss på Piteå Science Park, kontakta Anna Mård eller receptionen. Priset för en plats är 1800 kr per månad exkl. moms.

I avtalet ingår:

  • Fri tillgång till arbetsplats i öppet kontorslandskap
  • Gratis wifi
  • Gratis kaffe
  • Gratis aktiviteter och seminarier
  • Gratis P-plats
  • Tillgång till skrivare
  • Tillgång till mötesrum och samtalsrum/vilorum
  • Låsbart skåp i kontorslandskap
  • Servicepaket med aktiviteter, marknadsföring och andra förmåner

 

Läs mer:

Piteå Science Park

Boden Business Park

Skellefteå Science City