window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5TJVQYJBR'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '490127139232871'); fbq('track', 'PageView');

Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 maj 2013, Nyheter

Prisutdelning och lansering av Dansfesten

Dans i nord jobbar för högtryck och kommer nu med flera roliga nyheter. Dels bjuder man in till prisutdelningen av Dans i Nords nyinstiftade danspris, som 2013 tilldelas en ung lovande danstalang från Norrbotten. I samband med prisutdelningen kommer Dans i nord även att presentera sin nya satsning Dansfesten -Dans i Nords Dansfestival och startskottet på en ny danssäsong i Norrbotten.

Prisutdelningen sker i samband med Dans i Nords presskonferens den 29 maj kl. 14.00, Acusticum i Piteå. Läs mer i programmet nedan.

Om Dansfesten: Programmet innehåller allt från knattedisko för de yngre barnen till ”lill-lördag” och danskväll för vuxna. Vi bjuder på möten med Norrbottens dansföreningar och yrkesdansutbildningar, världspremiär av ett nytt dansverk skapat i Norrbotten av den prisbelönta koreografen Helena Franzén och ”importerad dans” av både spanska och brittiska koreografer. Kom och fira dansen i alla dess former med oss! Vi är laddade för höstens dansfest så boka in datumen 7-12 september redan nu!
Platsen är Acusticum, Piteå där vi rör oss mellan Black box och restaurang 2kök.

Mer om Dans i nords verksamhet hittar du på www.dansinord.se