Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 maj 2013, Nyheter

Prisutdelning och lansering av Dansfesten

Dans i nord jobbar för högtryck och kommer nu med flera roliga nyheter. Dels bjuder man in till prisutdelningen av Dans i Nords nyinstiftade danspris, som 2013 tilldelas en ung lovande danstalang från Norrbotten. I samband med prisutdelningen kommer Dans i nord även att presentera sin nya satsning Dansfesten -Dans i Nords Dansfestival och startskottet på en ny danssäsong i Norrbotten.

Prisutdelningen sker i samband med Dans i Nords presskonferens den 29 maj kl. 14.00, Acusticum i Piteå. Läs mer i programmet nedan.

Om Dansfesten: Programmet innehåller allt från knattedisko för de yngre barnen till ”lill-lördag” och danskväll för vuxna. Vi bjuder på möten med Norrbottens dansföreningar och yrkesdansutbildningar, världspremiär av ett nytt dansverk skapat i Norrbotten av den prisbelönta koreografen Helena Franzén och ”importerad dans” av både spanska och brittiska koreografer. Kom och fira dansen i alla dess former med oss! Vi är laddade för höstens dansfest så boka in datumen 7-12 september redan nu!
Platsen är Acusticum, Piteå där vi rör oss mellan Black box och restaurang 2kök.

Mer om Dans i nords verksamhet hittar du på www.dansinord.se