Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Caroline Törnberg / Vocal Devotion

Företaget Vocal Devotion startades i februari 2007 av Caroline Törnberg. Caroline var en av de första entreprenörerna på GoBusiness. Carolines vision med hennes företag är att genom sång och musik nå ut till så många människor som möjligt. Inte för att vi behöver fler musiker, sångare/sångerskor eller kändisar i Sverige, utan för att vi behöver må bättre, menar hon. Caroline är till 100 % övertygad om att just sången kan leda till såväl fysiskt som mentalt välmående.

Vocal Devotion var till en början en mindre sångstudio som erbjöd sånglektioner till människor bosatta i Norrbotten. VD fick mycket uppmärksamhet i radio och TV och fick även ta emot priser och stipendier för deras affärsidé som är att få människor att må bra genom att sjunga.

Succén var snabbt en faktum och efter några år expanderade Caroline verksamheten och flyttade in i nya lokaler i Stockholm. Till en början fanns VD i en mysigt liten sångstudio på artillerigatan på Östermalm men efter bara ett år visade det sig att lokalen inte längre räckte till… Många stockholmare upptäckte charmen med att ta sånglektioner och sångkurser hos VD och därför flyttads hela verksamheten till 220kvm på Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan. Idag drivs verksamheten från flera orter och städer men företagets största studio och huvudkontor ligger kvar på St Eriksplan.

Affärsidé

Vår affärsidé och vision är att genom sång och musik nå ut till så många människor som möjligt.  Inte för att vi behöver fler musiker, sångare/sångerskor eller kändisar i Sverige, utan för att vi behöver må bättre. Vi är till 100% övertygade om att sång kan leda till såväl fysiskt som mentalt välmående.

För oss på VD är det viktigt att alla skall känna sig trygga och fria att uttrycka sig. Att ta sånglektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man aldrig upplevt detta tidigare. Vi arbetar med stor respekt för individen och strävar alltid efter att nå en trygg och tillåtande undervisningsmiljö.