Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Framtidens TV skapas av länets företagare

Utforskar nya digitala betalningsmodeller

Coronakrisen har på ett brutalt sätt visat hur sårbart vårt samhälle och särskilt de branscher där social gemenskap är en förutsättning. För att framtidssäkra kulturbranschen krävs en omställning och det behövs hjälp och stöd i det arbetet.

I projektet Framtidens TV skapas av länets företagare ska Studio Acusticum tillsammans med regionens företagare utveckla formatet Pod-TV och samtidigt utforska nya digitala betalningsmodeller för kulturbranschen. Projektet ska implementera såväl nationella som internationella betallösningar i åtta utvalda digitala konsertproduktioner och utveckla interaktionen mellan publik och artist. Målet är att stötta kulturarbetare till att kunna tjäna pengar på digitala produktioner och hjälpa branschen i den digitala omställningen.

 

Projektnamn

Framtidens TV skapas av länets företagare

Datum

2020-09-01-2021-03-28

Vår roll i projektet

Projektägare

Budget

Partners

1 417 000 miljoner kronor

In the Cold och MTA Produktion

Finansiärer

Längmanska företagarfonden, Region Norrbotten och Sparbanken Nord

Studio Acusticum

Akustik, teknik och service i världsklass

I projektet Framtidens TV skapas av länets företagare ska Studio Acusticum tillsammans med regionens företagare utveckla formatet Pod-TV och samtidigt utforska nya digitala betalningsmodeller för kulturbranschen.

Studio Acusticum räknas som ett av Europas mest multifunktionella konserthus med akustik, teknik och kringservice i världsklass.

Läs mer om Studio Acusticums erbjudanden (Öppnas i ett nytt fönster)
Roger Norén, konserthuschef Studio Acusticum
Roger Norén, konserthuschef på Piteå Science Park.
Konserthuschef Studio Acusticum

Roger Norén

Nyfiken på Studio Acusticum? Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa ditt företag med digitala produktioner och möten? Tveka inte att höra av dig.

0911 69 64 28 (Öppnas i ett nytt fönster)roger@studioacusticum.com (Öppnas i ett nytt fönster)