Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Cloud

Digital inkubator för kreativa och nytänkande entreprenörer

Go Business team står samlade runt bord.

Go Cloud

När det kommer till innovationsstöd finns idag en utmaning att nå en bredare mångfald av företag, framförallt företag på landsbygden utan möjlighet till närhet av fysisk mötesplats. För att utveckla och bredda Go Business har Piteå Science Park därför startat det treåriga EU-projektet Go Cloud.

Med Go Cloud vill vi ta tillvara på digitaliseringens möjligheter och öka tillgängligheten till system och miljöer som lyfter innovationsarbete för entreprenörer med tjänsteinnovationer inom främst kulturella och kreativa näringar. På så sätt skapas nya möjligheter till delaktighet med fler entreprenörer inom olika branscher från hela regionen.

Inom projektet utvecklar Go Business sitt koncept Hangout, en förinkubator där entreprenörer kan inspireras och få stöd att gå från idé till action. Hangout erbjuder bland annat digitala föreläsningar och onlinefika, men framför allt är det en bra start i ditt företagande och en gemenskap med andra entreprenörer.

 

 

 

Projektnamn

Go Cloud

Datum

2019-01-01 – 2021-12-31

Vår roll i projektet

Projektägare

Budget

13 miljoner kronor

Partners

13 kommuner i norra Sverige, NyföretagarCentrum, Almi Företagspartner Nord, LTU Business, LTU, Coompanion, Creative Ebeneser, BD Pop, Ung Företagsamhet, Venture Cup, Luleå Science Park, Boden Science Park, Skellefteå Science City och SmartUp-nätverket i Skellefteå, Arctic Business, Vallje och CreARTive

Finansiärer

Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Luleå kommun, Piteå kommun, Skellefteå kommun och Sparbanken Nord

Go Cloud

För dig som vill förverkliga din företagsdröm

Go Cloud är ett projekt inom Go Business som vänder sig till kreativa och nytänkande entreprenörer i norra Sverige. Vi hjälper dig att förverkliga din företagsdröm. Hos oss får du inspiration, kunskap och individuell coachning. Du blir också en del av ett stort community av företagare som stöttar och peppar varandra.

Läs mer om Go Business erbjudande (Öppnas i ett nytt fönster)
Affärscoacherna på Go Business.
Andreas Eklund, affärscoach och chef på Go Business.
Verksamhetschef Go Business

Andreas Eklund

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Hör av dig så bokar vi ett möte!

070 521 51 31 (Öppnas i ett nytt fönster)andreas.eklund@piteasciencepark.se (Öppnas i ett nytt fönster)