Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Show Up 2009

Den 4:e juni är det dags. Årets Upplevelseproducenter och Mediestudenter presentera sina examensjobb under spännande och festliga former. Missa inte chansen att ta del av morgondagens produkter, tankar och idéer.

Upplägget är spännande. I högt tempo, rakt på sak och med tio minuter till förfogande presenteras varje examensarbete. Därefter får besökarna minga runt i utställningen samt möjlighet att samtala och knyta kontakter med Upplevelseproducenterna och Mediestudenterna. Avslutningen på dagen blir en After Work med mat och underhållning av Hog Hill. Som sagt, upplägget är spännande och välsmakande.

– Det här är en unik chans att ta del av 2009 års studenters examensarbeten och sen avsluta med en After Work, säger en entusiastisk Monica Äije Lenndin, koordinator vid Mötesplats Upplevelseindustin i Piteå.

Mötesplats full av möjligheter
År efter år görs en rad fantastiska examensarbeten. Syftet med Show Up är att presentera dessa för företag och offentlig sektor. Ett möte som är tänkt att knyta kontakter, med även att visa upp möjligheter och nyttan av ett samarbete. En så kallad wishlist kommer att upprättas. Tanken med den är att företag och offentlig sektor ska ha möjlighet att önska innehåll på examensarbeten och därigenom få hjälp med exempelvis produktutveckling och nya idéer.

– Den enda risk man tar är att man upptäcker något riktigt intressant, avslutar Oskar Gedda, utbildningsledare vid LTU.

Plats: Acusticum, Black Box
Tider: Start 13.00, After Work 16.00

Anmälan och program för Show Up 2009