Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

25 September 2023, kl. 00:00

Två spännande utbildningar till företag i höst

i samarbete med Berghs School of Commucation erbjuder vi två spännande utbildningar till företag i höst.

Två spännande utbildningar till företag i höst

Piteå Science Park och Berghs samarbetar för att erbjuda två spännande utbildningar till företag i höst. Detta samarbete möjliggörs genom Framtid Campus Piteå-projektet, som finansieras av Piteå kommun, PIKAB och Sparbanken Nord.

Artificiell intelligens (AI) i kreativa processer
Den ena utbildningen handlar om användningen av artificiell intelligens (AI) i kreativa processer. Kursen utforskar hur AI-assistenter kan användas för att skapa nytt innehåll inom text, bild, musik, ljud och video. Deltagarna kommer att lära sig att maximera potentialen hos sina AI-assistenter genom att utveckla kommunikationsplaner, kampanjer och innehåll för sociala medier. Genom praktiska övningar och arbete i mindre grupper kommer deltagarna att få möjlighet att prova olika AI-verktyg och implementera sina nya kunskaper i sitt arbete. Kursen vänder sig främst till kommunikatörer, kreatörer, innehållsproducenter och liknande yrkesgrupper. Anmälan till kursen är öppen och kan göras via länken.

För mer info och bokning

Facilitering
Den andra utbildningen fokuserar på facilitering och syftar till att öka engagemang, kreativitet och framåtrörelse inom företag. Kursen kommer att lära deltagarna att skapa och leda engagerande samtal, smarta möten och kreativa processer i både digitala, fysiska och hybrida miljöer. Genom teoretisk kunskap och praktiska övningar kommer deltagarna att utveckla medvetet ledarskap, hantera utmaningar och oliktänkande samt designa och leda organisationsförändringar. Kursen riktar sig främst till projektledare, gruppledare och personer inom organisationsutveckling, men är också relevant för chefer och ledare som vill anta ett faciliterande och inkluderande ledarskap i hybrida arbetsmiljöer. Kursen kommer att pågå under hösten, och intresserade kan anmäla sig via länken.

För mer info och bokning

Båda utbildningarna erbjuds till en studieavgift
AI i kreativa processerutbildningen erbjuds till en kostnad av endast 8 250 kr inklusive moms (6 600 kr exklusive moms) Faciliteringsutbildningen kostar 16 500 kr inklusive moms (13 200 kronor exklusive moms)
Efter genomförd kurs och närvaro på minst 80% utfärdas kursintyg för båda utbildningarna

Piteå Science Park och Berghs ser fram emot att välkomna företag till höstens utbildningar och hjälpa dem att utveckla sina kunskaper inom facilitering och användning av AI i kreativa processer. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats och ta del av dessa värdefulla utbildningar för framtidens företagande.

Arrangeras av

Projektet Framtid Campus Piteå- Piteå Science Park

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Delvis Piteå Science Park och online

Utbildning

Facilitering 13 200 kronor ex moms AI i kreativa processer 6 600 kronor ex moms

0705609250 (Öppnas i ett nytt fönster)katarina.selin@piteasciencepark.se (Öppnas i ett nytt fönster)