Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

15 april 2013, Nyheter

Upplevelsedesign i sommar!

Bild på studenter från projektet Upplevelsedesign Team 2013.

Till sommaren kommer sex studenter från programmen för Upplevelseproduktion och Mediedesign vid LTU i Piteå ingå i projektet Upplevelsedesign Team 2013. Trots att sommaren fortfarande är ett par månader bort har projektet redan fått in många spännande utmaningar i form av konceptutveckling från Kiruna i norr till Piteå i söder.

– Det här är en helt fantastisk chans att komma ut i branschen och bygga sitt eget varumärke som upplevelseproducent. Det som känns mest spännande är att det kommer vara skarpa case, vilket vi i och för sig är vana vid från utbildningen men det känns ännu mer på riktigt nu. De tror på oss och vill satsa på oss, säger Josefin Enström som läser tredje året på programmet för Upplevelseproduktion.

Centek  leder projektet i samarbete med Länsstyrelsen i Norrbotten, Längmanska Företagarfonden, Framtidsbanken Sparbanken Nord, Piteå Kommun, DARE- projektet, Luleå tekniska universitet och Go Business, vilket innebär enorma kontaktytor för studenterna som ingår i Upplevelsedesign Team 2013.

Läs mer om Upplevelsedesign Team 2013.

Foto LTU: Sofie Predikaka, Josefin Enström och Camilla Berglund, blivande upplevelseproducenter. (Therese Nilsson, Angelika Larsson och Terese Brännström från Mediedesign saknas på bilden)