Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

13 april 2022, Nyheter

Vad hände efter Go Business? Möt Agnes Asker

Möt entreprenörerna som deltagit i Go Business inkubatorprogram. Näst på tur är Agnes Asker som driver företaget Asker Design.

Agnes Asker

Vad hände efter Go Business? Agnes Asker

Möt entreprenörerna som deltagit i Go Business inkubatorprogram. Näst på tur är Agnes Asker som driver företaget Asker Design.

Berätta om ditt företag.

Asker Design hjälper företag att stärka sina varumärken genom att skapa en visuell helhet som rimmar med företagets verksamhet. Det handlar om att visualisera och synliggöra företagets unika kärna. Detta tar sig uttryck i bland annat grafiska koncept, logotyper, illustrationer och förpackningar, beroende på uppdragsgivarens behov. Jag vill jobba med schyssta företag som jag själv tror på och som delar viljan att jobba hållbart. Schyssta företag ska ha en schysst look!

När deltog du i Go Business inkubatorprogram?

Hösten 2021

Vad gav det dig att delta?

Go Business har breddat mitt kontaktnät i Norrbotten och Västerbotten och lett till nya samarbeten och flera nyfunna bekantskaper. Tack vare föreläsare och coacher har jag lärt mig en hel del om entreprenörskap och fått hjälp att konkretisera mitt företag – vad Asker Design står för och kan erbjuda.

Vad har hänt sedan tiden på Go Business?

Sedan tiden på Go Business har jag inlett projekt med en rad nya uppdragsgivare. De lärdomar och insikter jag fått under hösten har bidragit till att jag känner mig mer rakryggad som entreprenör.

Vilken har varit ditt företags viktigaste milstolpe?

Det var när jag tog steget att säga upp mig från min anställning och satsa på mitt företag fullt ut. Då fick jag äntligen möjligheten att bestämma över min tid och fokusera på det jag ville, vilket gav ringar på vattnet och ledde till en hel del spännande jobb.

Har du några tips till den som funderar på att starta eget?

Lita på din egen förmåga och kör på. Sök dig till sammanhang och människor som stöttar, peppar och inspirerar. Nätverka, nätverka och nätverka!

Framtidsplaner?

Jag vill fortsätta utveckla mitt varumärke bli ännu tydligare inom min nisch i hållbart entreprenörskap. Och så planerar jag att ha kul.

Faktaruta
Namn: Agnes Asker Ålder: 27
Företag: Asker Design
Etableringsort: Piteå
Motto: Våga. Var snäll. Säg inte alltid ja.
Bästa minnet från Go Business: Dagen vi fick lära oss att pitcha. Riktigt klurigt och kul!

Är du redo att satsa på ditt företag?

Ansök till Go Business inkubatorprogram

Ge dig själv och ditt entreprenörskap bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – sök till Go Business.

I inkubatorn arbetar du djupgående med ditt företag och får kunskap, verktyg och nätverk för att kunna leva på dina idéer. Inkubator är Go Business program för dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande.

Ansök nu (Öppnas i ett nytt fönster)