Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

12 oktober 2012, Nyheter

Varm i hjärtat!

Bild på ett djungelsmyckat Orgel Acusticum.

Man blir varm i hjärtat när man tillsammans med 300 barn får uppleva Electric Banana Band och Marcus Wargh i en djungelsmyckad konsertlokal med en vackert belyst Orgel Acusticum.

Första barnkonserten gick av stapeln redan på torsdagens förmiddag. Festligt värre i foajén med popcorn-fest. (Ni som varit med om barnkalas med popcorn kan tänka er vad ett kalas med 300 femteklassare innebär…) Sen fullsatt, tyst och så börjar showen med en Wargh-organist som smyger in… (Ryktet säger att det gick några näsdukar på sista raden där några kultursugna personer från företagsbyn smugit sig in.)

På kvällen väntade en längre konsert med större utrymme för duon ”Warghen och Zebran” (Schaffer), innan hela bananbandet drar igång.

”Avspända låtar, vänligt tilltal och viss miljöinformation. Alltihop komplett med djungelljud. Det är musikaliskt klanderfritt och Little Green förstärker fint, både för öga och öra.”

Så skriver Anders Sandlund (PT) om invigningskonserten med Electric Banana Band och Marcus Wargh.  Läs mer i PT:s artikel

(Foto: PT, DLA)

Vi rekommenderar varmt att avnjuta veckans konserter i Studio Acusticum på plats!  För vänner som inte har möjlighet att vara här finns möjligheten att avnjuta delar av programmet via webbsändningar på DigitaLiveArena.