Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

21 december 2023, Nyheter

Vi söker företag som vill samarbeta med en student

Visste ni att vi har cirka 1000 studenter i Piteå som är engagerade i universitets- eller yrkeshögskoleutbildningar? Vilka möjligheter! Hör av dig till oss om du vill samarbeta med en student i ett kursprojekt.

Vi söker företag som vill samarbeta med en student

Visste ni att vi har cirka 1000 studenter i Piteå som är engagerade i universitets- eller yrkeshögskoleutbildningar? Det ser också ut att bli ännu fler som söker sig till vår stad. Vi ser det här som en stor möjlighet för både studenterna och för er företagare och vi vill därför ta en aktiv roll för att främja samarbetet mellan er.

Studenterna behöver skarpa kursprojekt och här har ni chansen att få hjälp med utmaningar och utvecklingsfrågor i företaget. Inspirationen till initiativet från oss kommer från Luleå tekniska universitet och deras framgångsrika ”pilotverksamhet” där de på ett effektivt sätt vill skapa en plattform som kopplar samman företag och organisationer med studenter som går en projektkurs eller är i andra relaterade aktiviteter.

Genom att underlätta dialog hoppas vi på ökad innovation och tillväxt för företag i Piteå och att fler studenter får kontakt med företag här.

👉 Är du redo att vara en del av denna spännande resa och bidra till att forma framtidens samarbeten? Kontakta Greta.wimander@piteasciencepark.se för att diskutera hur ditt företag kan dra nytta av denna möjlighet.