Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

28 juni 2017, Nyheter

Vi söker receptionist / konsertvärd

Bild på Acusticum.

Piteå Science Park är en mötesplats mellan människor, tankar, kunskap och kreativitet.

Vårt uppdrag är att stötta entreprenörer, företag, studenter och forskare, för att skapa tillväxt i Piteå och Norrbotten. Piteå Science Park består av företagsby, inkubatorn Go Business och konserthuset Studio Acusticum.

Vi behöver nu stärka upp vår reception. Som receptionist är du verksamhetens ansikte utåt och i många fall första intrycket av Piteå Science Park.

Arbetsuppgifter

Rollen som receptionist består dels av att vara ett administrativt stöd för husets hyresgäster, studenter och gäster, exempelvis kvittering av nycklar och passerkort, posthantering, iordningsställande av lokaler och beställningar. Biljettförsäljning, uppdateringar på webb och sociala medier samt övriga administrativa uppgifter. Den andra delen består i att vara konsertvärd under arrangemang. Service för produktioner, artist och publik. Arbetstiden är schemalagd som dagtid såväl som kvällstid och helger.

Tjänsten innebär 50 % med start 1 september.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med administrativ inriktning och erfarenhet av serviceyrken. Vi söker dig som älskar att ge service, gillar att hålla ordning och reda och triggas av en flexibel arbetsdag. En god datavana är en förutsättning för rollen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet såsom serviceinriktad, flexibel och en god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenheter från konsertproduktion/ upplevelse är meriterande.

Upplysningar

Helena Karlberg, VD Piteå Science Park Mobil 072-858 06 24

Välkommen med din ansökan till helena.karlberg[at]piteasciencepark.se senast 2017-08-14