Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 december 2019, Nyheter

Vill du hjälpa kreatörer att växa med sina företag i Luleå?

Bild på mötesträff.

Go Business är Piteå Science Parks företagsinkubator för kreatörer, kulturarbetare och tjänsteinnovatörer. Nu söker vi en innovationsledare/affärscoach till Luleå.

Vi tror att norra Sverige blir en ännu härligare plats om fler människor kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Hos Go Business får entreprenörer inom kreativa och kulturella näringar stöd i att utveckla sina affärsidéer och ta nästa steg med varumärkesbygge, paketering, marknadsföring och innovation. Vi erbjuder föreläsningar och workshops, coachning, utvecklingsverktyg och kreativa miljöer där företagen får lära och växa tillsammans. Vi arbetar online för att göra innehållet tillgängligt för hela norra regionen. Fysisk inkubator finns i Piteå, Luleå och Skellefteå. Vi jobbar i ett team med skön gemenskap och en utforskande kultur, och lovar att du får massor av energi tillbaka från alla engagerade företagare och partners du möter här!

Arbetsbeskrivning
Ditt jobb är att driva Go Business i Luleå och att tillsammans med kollegor och verksamhetsledare utveckla innehållet i våra program och bygga upp en digital inkubator för norra Sverige. Du har stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina dagar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
• Arbeta med rådgivning och individuella coachsamtal
• Planera och genomföra workshops och events
• Marknadsföra Go Business
• Rekrytera nya entreprenörer till inkubatorn
• Ansvara för budget och rapportering
• Bygga relationer med andra företags- och innovationsfrämjare i regionen

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har goda kunskaper om att driva kommersiell verksamhet i kulturella och kreativa näringar eller annan del av tjänstesektorn, och du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning och coachning. Du är van att organisera, projektleda och arbeta målinriktat mot fastställda tidplaner och inom ekonomiska ramar. Dessutom har du kunskap om marknadsföring, idéutvecklings- och innovationsprocesser och gillar digital teknik. Du har god kommunikationsvana och uttrycker dig utmärkt på både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarsfull och social person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Du har ett stort nätverk och är trygg med att hålla offentliga presentationer och ta kontakt med nya människor.

Varaktighet, arbetstid
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning, med tillträde snarast möjligt. Tjänsten innebär en del resor, framförallt inom regionen. B-körkort är ett krav. Arbete kvällstid kan förekomma.
Ort: Luleå, med utgångspunkt från Luleå Science Park.

Upplysningar
Marcus Olsson, Verksamhetsledare Go Business, 070 653 67 97, marcus.olsson@piteasciencepark.se
Välkommen med din ansökan till jobb@piteasciencepark.se senast 2020-01-12.
Märk ansökningen ”Innovationsledare GoBusiness i Luleå” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande.