Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

17 april 2023, Nyheter

Varmt välkommen Marie till Piteå Science Park!

Säg hej till vår nya kollega Marie Lindgren Berglund. Hon kommer att jobba som kommunikationsansvarig hos oss under tiden som Amanda Karlsson är på föräldraledighet.

Marie Lindgren Berglund kommer att vara kommunikationsansvarig på Piteå Science Park under tiden som Amanda Karlsson är på föräldraledighet.

Varmt välkommen Marie till Piteå Science Park!

Säg hej till vår nya kollega Marie Lindgren Berglund. Hon kommer att jobba som kommunikationsansvarig hos oss under tiden som Amanda Karlsson är på föräldraledighet.

Berätta om din bakgrund

Jag har tidigare arbetat som näringslivsutvecklare och informationschef på Piteå kommun och kommer närmast från Lindbäcks där jag varit kommunikationsansvarig.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

Det känns väldigt roligt att vara tillbaka och jobba för Piteå, denna gång genom att stötta och gemensamt med mina kollegor utveckla kommunikationen och våra verksamheter i Piteå Science Park. Det är en kreativ miljö som ger en positiv känsla av möjligheter. Jag hoppas också kunna bidra till fortsatt utveckling av Piteå tillsammans med de andra bolagen, kommunen och företagen.

Vad tycker du är det viktigaste som Piteå Science Park bidrar med till Piteå och norra Sverige?

Vi är en viktig möjliggörare för företag och företagare som har idéer och vill utveckla sin verksamhet hållbart och långsiktigt. Men lika viktigt tycker jag att vårt arbete med Campus är och inte minst Studio Acusticum med de fantastiska musikupplevelser de bidrar med. Piteå Science Park är för mig kultur, näringsliv, utbildning och forskning i en härlig mix som berikar Piteå!

Till sist, vad inspirerar dig mest just nu?

Fina kollegor och allt det nya jag lär mig varje dag men också vårvintern i vår nybyggda fjällstuga med familj och vänner.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-08-17

Två spännande utbildningar till företag i höst

I samarbete med Berghs School of Commucation erbjuder vi två spännande utbildningar till företag i höst, Facilitering och AI i kreativa processer.

2023-09-20

Goda insikter nr 1

Nu startar vi upp en serie av nyhetsbrev där vi kommer att dela med oss mindre av nyheter men mer av vår vardag och de insikter och reflektioner vi får i vårt arbete och i mötet med andra. Häng med! Prenumerera på brevet via vår sida på L…

2023-09-18

ForskarFredag i Piteå 2023

Nu är det snart dags för årets upplaga av ForskarFredag – veckan som vill få dig att upptäcka hur spännande forskning är.

Visa allt aktuellt