Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 september 2022, Nyheter

Välkommen till Bioekonomiriksdagen 2023

Varmt välkommen till Bioekonomiriksdagen 2023 – två dagar av inspiration, dialog, kunskapsöverföring och nätverkande. Bioekonomiriksdagen tar avstamp i förändringarna i vår omvärld; inom EU, nationellt och i norra Sverige.

Målet med riksdagen är att måla upp en vision för hur den skogliga bioekonomin kan bidra till regional hållbar utveckling 2035 med norra Sverige som modell och inspiration.

Boka in 22-23 februari 2023 i Umeå i din kalender

Varmt välkommen till Bioekonomiriksdagen 2023 – två dagar av inspiration, dialog, kunskapsöverföring och nätverkande
Bioekonomiriksdagen tar avstamp i förändringarna i vår omvärld; inom EU, nationellt och i norra Sverige. Målet med riksdagen är att måla upp en vision för hur den skogliga bioekonomin kan bidra till regional hållbar utveckling 2035 med norra Sverige som modell och inspiration.

Hur vi ska nå visionen exemplifieras med; befintliga och framtida investeringar, skogsbruket transformering, nya förädlingsmöjligheter av biomassan, synergier mellan bioekonomin och den gröna omställningen som sker i norra Sverige, samt utmaningar för att nå visionen.

Vi vänder oss till alla intressenter som vill vara med och kraftsamla kring den skogliga bioekonomins framtid.

Välkomna önskar aktörsnätverket Bioekonomi i Norr
– BioFuel Region, North Sweden Cleantech, RISE Processum, Skogstekniska Klustret, Bothnia Bioindustries Cluster som drivs av Piteå Science Park.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-02-01

Idea Boost ska stötta unga att våga satsa på sina idéer

Nu är det klart att Go Business har fått finansiering att starta ett nytt program som ska ge unga verktyg och nätverk att utveckla sina idéer.

2023-01-27

Säg hej till vår nya innovationsledare Patrik Isaksson

Patrik Isaksson är ny innovationsledare hos oss på Piteå Science Park.

Visa allt aktuellt