Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

30 november 2023, Nyheter

Framgångsrika affärsprofiler coachar entreprenörer

Höstens Level Up-panel är spikad! Go Business inkubatorprogram har sedan några år tillbaka avrundats med en expertpanel som ger deltagarna i programmet en ny vinkel på deras affärsidéer. Nästan som Draknästet men med fokus på entreprenörens utmaning och nästa steg. Nio framgångsrika affärsprofiler med olika bakgrund, erfarenheter och branscher kommer att coacha deltagarna som varit med i höstens inkubatorprogram.

Framgångsrika affärsprofiler coachar entreprenörer

P R E S S M E D D E L A N D E. Höstens Level Up-panel är spikad! Go Business inkubatorprogram har sedan några år tillbaka avrundats med en expertpanel som ger deltagarna i programmet en ny vinkel på deras affärsidéer. Nästan som Draknästet men med fokus på entreprenörens utmaning och nästa steg. Nio framgångsrika affärsprofiler med olika bakgrund, erfarenheter och branscher kommer att coacha deltagarna som varit med i höstens inkubatorprogram. – Vi ser alltid fram emot att sätta ihop våra Level Up-paneler. Viljan hos etablerade företagare att stötta entreprenörerna i deras utveckling överraskar varje gång – det är roligt att ställa frågan när responsen är så stor. Vi och våra deltagare ser fram emot deras feedback! säger Andreas Kanon, verksamhetschef för Go Business.

Under en dag får företagen som deltar i Go Business inkubatorprogram pitcha sina affärsidéer och utmaningar för expertpanelen som kommer med feedback och råd, samt delar med sig av sina egna erfarenheter.

Level Up är ett återkommande inslag i Go Business inkubatorprogram och har genom åren genererat många goda samarbeten och skapat kunskap och insikter som lett till affärer.

– Vi brukar ha ganska lätt att hitta förebilder i affärsvärlden som vill delta och bjuda på sina erfarenheter. Denna höst är inget undantag och vi är mycket stolta över den grupp affärsprofiler vi fått till denna gång. Bara för att nämna någon så har vi med Anders Lindgren, grundare av 16 bolag i Sverige och internationellt, inom områden såsom IT, apputveckling, turism, hälsa, underhållning och arbetsförmedling. Arbetar idag med att starta och utveckla entreprenörsdrivna bolag genom investering, coachning och aktivt styrelsearbete. Det kommer att bli en väldigt givande dag för våra deltagare! säger Andreas Kanon.

Lista över höstens Level Up-panel:

Fr vä övre raden:

·        Tim Lukas Leinert, Business Development Manager at Arctic Game, Skellefteå Science City

·        Lars Lindblom, CEO Mind Detonator AB

·        Annica Öhman, grundare Annica Öhman Consulting AB och Go Business-alumn

·        Anders Lindgren, Serieentreprenör och investerare.

·        Johanna Öhman, VD Samuraj

Fr vä nedre raden:

·        Maria Österåker ED, företagare och företagsutvecklare Österåker & Österåker AB

·        Liv Aira, Danskonstnär, arrangör, projektledare och grundare Aira Dance Company AB och Go Business-alumn

·        David Wellborg, VD Mat och Mat och Go Business-alumn

·        Mardin Baban, verksamhetschef på Nya Kompisbyrån

 

För mer information:

Andreas Kanon

Verksamhetschef Go Business

070- 521 51 31

Andreas.kanon@piteasciencepark.se

_____________________________________________________________________________________

Fakta Go Business

Vi vill att fler företag och företagare ska växa, utvecklas och stärkas för att skapa en hållbar utveckling i regionen och göra det möjligt för fler att bidra till sin plats genom att skapa arbetstillfällen för sig själv och andra, utveckla platsen där en verkar och skapa en attraktivitet för den norra regionen. Vår vision är att vara en digital hub som främjar entreprenörskap i hela norra Sverige. Med ett energifyllt och kreativt community där olikheter möts står kunskapsutbyte mellan skilda perspektiv i centrum. En hub där entreprenören kan hämta allt det som behövs för att utveckla sitt företag, nätverk och få nya perspektiv.

 

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-03-01

Polarbröd och Go Business utforskar möjligheter runt brödspill 

Polarbröd tar i samarbete med Go Business hjälp av kreatörer för att utforska hur spill från Polarbröds bagerier kan omvandlas till nya användbara idéer, tjänster och produkter.

2024-02-07

Kulturfrukost Luleå & digitalt

Jobbar du inom kulturella och kreativa branscher, eller inom någon annan bransch och är nyfiken på kulturbranschen? Då är Kulturfrukost mötesplatsen för dig!

2024-02-20

Goda insikter nr 5

Vad har Acusticum i Piteå och Silicon Valley i USA gemensamt? Jo, de är båda viktiga satsningar för den gröna omställningen här uppe i norr.

Visa allt aktuellt