Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

02 november 2021, Nyheter

Är du Go Business nästa affärscoach i Skellefteå?

Go Business team

Vill du hjälpa kreativa entreprenörer att växa?

Go Business är Piteå Science Parks digitala inkubator för kreativa och nytänkande entreprenörer. Nu söker vi en vikarierande affärscoach till Skellefteå.

På Piteå Science Park möts forskning, innovation och företagande. Vi stöttar människor, företag och ny teknik som bidrar till att Piteå, regionen och världen utvecklas i en mer hållbar riktning.

Om Piteå Science Parks inkubator Go Business

Vi tror att norra Sverige blir en ännu härligare plats om fler människor kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Hos Go Business får kreativa och nytänkande entreprenörer utvecklas genom att ta nästa steg och stärka sina kunskaper inom bland annat att bygga varumärke, paketering, försäljning, marknadsföring och innovation inom ramen för våra två program: Hangout och Inkubator. Go Business erbjuder föreläsningar och workshops, coachning, utvecklingsverktyg och ett starkt nätverk/community där företagen får lära, arbeta och växa tillsammans. Vi arbetar online för att göra innehållet tillgängligt och ge entreprenörer samma möjligheter att växa – oavsett var i Norrbotten eller Västerbotten som de befinner sig.

Vi erbjuder

Ett starkt, kreativt team med skön gemenskap och en utforskande kultur. Vi lovar att du får massor av energi tillbaka från alla engagerade företagare, kollegor och partners du möter här! Du har stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina dagar. Vi välkomnar dina idéer, tankar och vilja att göra skillnad. Genom frihet under ansvar växer vi som medarbetare och bidrar tillbaka i ännu större utsträckning. Vidare har du tillgång till friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och löpande kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi vill möjliggöra för fler att ta del av Go Business erbjudande, då vi ser de tydliga effekter våra metoder skapar för entreprenörer i den norra regionen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

· Stärka människor i deras entreprenörskap och bygga community mellan entreprenörer.

· Möjliggöra långsiktiga företagarnätverk. Aktivt jobba för att utveckla möjligheterna för samarbeten, samverkan och ett starkare nätverk/community mellan entreprenörer i den norra regionen.

· Bidra till modiga och hållbara företagare samt stärka platserna de befinner sig på.

· Arbeta med rådgivning och individuella coachsamtal

· Planera och genomföra workshops och events

· Marknadsföra Go Business, bland annat via sociala medier och genom event och möten

· Rekrytera nya entreprenörer till Go Business program Hangout och Inkubator

· Bygga relationer med andra företags- och innovationsfrämjare i regionen

· Bidra till utvecklingen av Go Business samt förenlig rapportering.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har goda kunskaper om att driva verksamhet och förstår de utmaningar en kreativ entreprenör står inför. Du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning och coachning. Du är van att organisera, projektleda samt arbeta målinriktat mot fastställda tidplaner. Dessutom har du kunskap om marknadsföring, idéutvecklings- och innovationsprocesser och gillar digital teknik. Du har god kommunikationsvana och uttrycker dig utmärkt på både svenska och engelska i tal och skrift. Du har ett stort nätverk, är trygg med att hålla offentliga presentationer och ta kontakt med nya människor.

Personliga egenskaper

Du vill se förändring i vardagen och anpassar dig lätt till nya situationer. Hos dig sitter det inte fast och flexibiliteten är stor. Det du själv ser behöver utföras tar du också tag i. Du är en prestigelös, ansvarsfull och social person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt.

Varaktighet, arbetstid

Anställningen är ett vikariat 100 %. Tillträde 2022-01-01 (eller enl. överenskommelse) till och med 2022-12-31. Goda möjligheter till förlängning. Kontorstid. Sällsynta undantag för arbete kvällstid. B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Skellefteå, med utgångspunkt från The Great Northern. Du anställs av Piteå Science Park AB.

Upplysningar

Välkommen med din ansökan till jobb@piteasciencepark.se senast 2021-11-21.

Vid frågor: Andreas Eklund, Verksamhetschef Go Business, 070-521 51 31, andreas.eklund@piteasciencepark.se

Märk ansökningen ”Affärscoach Go Business” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-11-30

Framgångsrika affärsprofiler coachar entreprenörer

Höstens Level Up-panel är spikad! Go Business inkubatorprogram har sedan några år tillbaka avrundats med en expertpanel som ger deltagarna i programmet en ny vinkel på deras affärsidéer. Nästan som Draknästet men med fokus på entreprenö…

2023-11-27

Samhällsutvecklingen i norr behöver passionerade entreprenörer / Digitala huben Go Business vinner pris i Europa för sin digitala omställning

De passionerade entreprenörerna som vill leva sin dröm och som gör skillnad på de platser och samhällen där de verkar deltar i Piteå Science Parks digitala hub Go Business. Med ett resultat så bra att Go Business vunnit priset för den bä…

2023-11-17

Saab och Hitachi Energy går in i Collab Composite

Hållbara material efterfrågas av stora aktörer internationellt och i Piteå finns världsledande producenter och forskning inom fiberkompositer. I april i år initierades därför ett samarbete, Collab Composites, mellan Piteå Science Park och…

Visa allt aktuellt