Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

24 juni 2021, Nyheter

Ny fakturahantering

Information till Piteå Science Parks leverantörer

Vi vill informera dig som är leverantör till Piteå Science Park om att vi håller på att ändra våra rutiner kring hantering av leverantörsfakturor enligt gällande lagkrav. Från och med den 1 oktober 2021 ska samtliga fakturor skickas i elektroniskt format.

Viktigt att tänka på:

  • Ange referens på fakturan, tre-fyra siffror med början på 952. Det är viktigt att fakturareferensnummer finns angivet i fältet er referens. Inga mellanslag, namn eller andra tecken får finnas i fältet.
  • Från och med 1 oktober 2021 kommer inte Piteå Science Park AB att ta emot fler fakturor i pappersformat. Eventuella pappers- eller PDF-fakturor som skickas efter detta datum kommer att skickas i retur för registrering via bolagets fakturaportal.
    E-faktura.
  • Du som har möjlighet att skicka elektroniska fakturor kan ansluta till Piteå Science Park AB operatör som är en Inexchange och GLN nummer är 7365560999373. Piteå Science Park AB tar emot sve-fakturor och fakturor i peppol-format.

Fakturaportal

Har du inte möjlighet att skicka e-fakturor behöver ni logga in i fakturaportalen för att registrera dina fakturor elektroniskt. Du loggar in på följande länk:

https://web.inexchange.se/inexchange/Mottagare/psp

Önskar du mer information om hur fakturan ska registreras kan du se på följande film:

https://support.inexchange.com/hc/sv/articles/207908245

Har du några frågor?

Kontakta Ekonomiavdelningen Piteå kommun

E-post: ek@pitea.se

Telefonnummer: 0911-697900

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-11-23

Föreläsning; solenergi, arkitektur och utmaningarna

Hur kan du som arkitekt bidra till att vi når klimatmålen? Välkommen på en inspirerade föreläsning kring solenergi, arkitektur och utmaningarna med att kombinera de två.

2021-11-17

Campus Piteå – Linda Iro Näsström

Möt Linda ”iro” Näsström som studerade Ljudteknikerprogrammet i Piteå mellan år 2009 och 2014. Idag driver hon eget som ljudtekniker inom filmbranschen.

2021-11-11

Campus Piteå Robin Lilja

Robin Lilja studerade komposition på Musikhögskolan vid Luleå tekniska universitet mellan år 2016 och 2021. Idag jobbar han bland annat som improvisationspianist på festivaler.

Visa allt aktuellt