Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

12 januari 2023, Nyheter

MishMash är tillbaka – innovationskonferensen och mötesplatsen som lyfter de hetaste framtidsfrågorna just nu

Succén från 2019 är äntligen tillbaka! För andra gången arrangerar projektet Intersective Innovation innovationskonferensen MishMash. En inspirerande mötesplats som riktar sig till entreprenörer, företagsledare, anställda, drivna och nyfikna människor för att bjuda på nya perspektiv och insikter från några av landets främsta talare.

Succén MishMash är tillbaka!

Succén från 2019 är äntligen tillbaka! För andra gången arrangerar projektet Intersective Innovation innovationskonferensen MishMash. En inspirerande mötesplats som riktar sig till entreprenörer, företagsledare, anställda, drivna och nyfikna människor för att bjuda på nya perspektiv och insikter från några av landets främsta talare. 

– Årets MishMash blir minst lika ambitiöst, bjussigt och spännande som tidigare! Föreläsningar, workshops och överraskningar kommer att avlösa varandra i riktig MishMash-andra, säger Jacob Gabrielsson, projektledare för Intersective Innovation vid Piteå Science Park.

I mixen av talare finns bland annat skridskoåkaren Nils van der Poel som skrev idrottshistoria när han tog dubbla OS-guld och satte nytt världsrekord i Peking 2022. Utöver OS-succén sticker Nils ut på fler sätt, han har vunnit det mesta som går inom sin sport, SM, JVM, VM och OS. Han har offentliggjort sitt träningsupplägg i syfte att hjälpa andra att ta sporten vidare och efter att han avslutat sin elitkarriär har han blivit en av Sveriges mest eftertraktade talare. Det visar sig nämligen att elitidrottare och företagare har mycket gemensamt – och det är just det som Nils nu kommer att dela med sig av under MishMash.

En annan talare att se fram emot är hållbarhetsentreprenören, klimataktivisten och företagsrådgivaren Rebecka Carlsson. Hennes imponerande CV består bland annat av författarskapet till boken Exponentiell klimatomställning, politisk sakkunnig till Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister, grundare till flertalet hållbarhetsstartups och en av få Svenskar som studerat vid Singularity University. Under MishMash kommer hon bjuda på nya affärsmöjligheter som näringslivet står inför utifrån den teknikutveckling som följer med klimatomställningen.

Den tredje talaren är Robert Karjel som i  sitt yrkesliv har varit med om saker som ytterst få människor har, bland annat räddningsaktionen vid Estoniakatastrofen, tjänstgöring vid helikopterförband i Afghanistan och bekämpande av pirater utanför Somalias kust. Robert Karjels föreläsning tar med dig på en spännande resa där de får ta del av olika strategier för att överkomma svåra utmaningar. Han ger konkreta verktyg för ledare att bygga framgångsrika organisationer trots hinder, rädsla och stress.

Under dagen får du dessutom delta i en annorlunda workshop som leds av Tailorbird med hög innovationshöjd, kreativitet och snabbt tempo där vi tillsammans får i uppgift att lösa globala utmaningar.

Intresserad av att delta?

Boka in onsdag 22 februari, klockan 8.30-16.00 på Studio Acusticum i Piteå

Anmäl dig här. 

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-03-01

Polarbröd och Go Business utforskar möjligheter runt brödspill 

Polarbröd tar i samarbete med Go Business hjälp av kreatörer för att utforska hur spill från Polarbröds bagerier kan omvandlas till nya användbara idéer, tjänster och produkter.

2024-02-07

Kulturfrukost Luleå & digitalt

Jobbar du inom kulturella och kreativa branscher, eller inom någon annan bransch och är nyfiken på kulturbranschen? Då är Kulturfrukost mötesplatsen för dig!

2024-02-20

Goda insikter nr 5

Vad har Acusticum i Piteå och Silicon Valley i USA gemensamt? Jo, de är båda viktiga satsningar för den gröna omställningen här uppe i norr.

Visa allt aktuellt